2017年3月2日星期四

Παρακολούθηση Wireless Βίντεο




Ασύρματο αντίληψη για την παρακολούθηση βίντεο δεν έχει καλωδίωση (καλώδιο) χρησιμοποιεί ραδιοκύματα για τη μετάδοση σημάτων βίντεο, φωνής και δεδομένων του συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου. Ασύρματος παρακολούθηση βίντεο διαιρείται σε: αναλογική μετάδοση μικροκυμάτων και ψηφιακών μετάδοσης μικροκυμάτων. Στο ασύρματο σύστημα παρακολούθησης βίντεο, η κάμερα είναι η πιο μπροστινό άκρο, το πιο βασικό, επένδυση ο μεγαλύτερος αριθμός του προϊόντος, η οποία είναι η πιο βασικό εξοπλισμό, είναι υπεύθυνος για την περιοχή παρακολούθησης βίντεο μετατρέπεται σε ηλεκτρικά σήματα, τότε περαιτέρω για μετάδοση, βίντεο σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του επηρεάζει άμεσα τη συνολική εφαρμογή, αλλά σχετίζεται επίσης με το κόστος του έργου.

Φόντα:
1, Χαμηλή ολοκληρωμένη κόστος, πιο σταθερή απόδοση. Χρησιμοποιώντας ασύρματη παρακολούθηση μπορεί να πάρει απαλλαγούμε από τα δεσμά των καλωδίων, σύντομο χρονικό διάστημα εγκατάστασης, εύκολη συντήρηση, επέκταση ικανότητα, γρήγορη πλεονεκτήματα κόστους.
2, Ευέλικτη δικτύωσης, καλή επεκτασιμότητα, plug and play. Οι διαχειριστές μπορούν να θα γρήγορα το νέο ασύρματα σημεία παρακολούθησης προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο, χωρίς την ανάγκη για το νέο δικτύου μεταφορών, αύξηση εξοπλισμό, εύκολο να συνειδητοποιήσουμε απομακρυσμένη ασύρματη παρακολούθησης.
3, Low κόστος συντήρησης. Ασύρματο συντήρηση παρακολούθηση από τον πάροχο του δικτύου της συντήρησης, το front-end εξοπλισμού είναι plug and play, δωρεάν σύστημα συντήρησης.
4, σύστημα παρακολούθησης Wireless είναι ο συνδυασμός της παρακολούθησης και ασύρματη τεχνολογία μετάδοσης, μπορεί να είναι διαφορετικές θέσεις του χώρου πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο μετάδοσης στο ασύρματο κέντρο παρακολούθησης από ασύρματη επικοινωνία σημαίνει, και διαμορφώνεται αυτόματα τη βάση δεδομένων βίντεο διευκολυνθεί η ανάκτηση στο μέλλον.
5, Στο ασύρματο σύστημα παρακολούθησης, ασύρματο κέντρο παρακολούθησης σε πραγματικό φορά από το βίντεο το σημείο πληροφόρησης στο σημείο, και οι πληροφορίες βίντεο είναι συνεχής και σαφής. Στα σημεία ασύρματης παρακολούθησης, συνήθως χρησιμοποιούν τη μηχανή για την κατάστασή ιστοσελίδα για την απόκτηση πραγματικό χρόνο, φωτογραφική μηχανή μέσω ασύρματων βίντεο εξοπλισμός μεταφοράς, και μέσω των ραδιοκυμάτων για να στείλει σήματα δεδομένων για το κέντρο παρακολούθησης.

Source: Παρακολούθηση Wireless Βίντεο

没有评论:

发表评论