2017年3月2日星期四

Τι είναι το HDMI Wireless AV Sender;



Ποια η διαφορά μεταξύ HDMI και AV Jack;
HDMI (High Definition Multimedia Interface), HDMI είναι επαγγελματίας ψηφιακής εξόδου / εισόδου, που υποστηρίζουν τη μετάδοση ήχου και βίντεο την ίδια ώρα, η υψηλότερη ταχύτητα μετάδοσης είναι 2.25GB / s.
υποδοχή AV είναι για μετάδοση βίντεο ήχου ξεχωριστά, είναι να αποτελείται από κόκκινο, λευκό, κίτρινο, καλώδιο, το κίτρινο είναι για την μετάδοση σήμα βίντεο, το κόκκινο είναι για την μετάδοση ήχου αριστερά, και το λευκό είναι για μετάδοση δεξιά ήχου.

HDMI AV Sender (γνωστή ως HDMI Video Sender), Συμπεριλαμβανομένου οποία υποδοχή;
Μια HDMI Ασύρματη αποστολέα AV περιέχει ένα πομπό και ένα δέκτη. Η υποδοχή του πομπού μεταξύ των οποίων μία ομάδα HDMI εισόδου και μία ομάδα εξόδου HDMI, είσοδος DC και IR υποδοχή καλωδίου. Η υποδοχή του δέκτη μεταξύ των οποίων μία ομάδα εξόδου HDMI, είσοδος DC.

Πώς να συνδέσετε το αποστολέα HDMI AV (Ασύρματη σύνδεση HDMI πομπός και δέκτης);
Κατ 'αρχάς, ας συνδέει τον πομπό: Δύο τηλεοράσεις χρειάζεται μόνο ένα σετ AV Sender(Ένα πομπό και έναν δέκτη), το το πρώτο βήμα θα πρέπει να συνδέσετε το δέκτη δορυφορικής τηλεόρασης με τον πομπό από Εισόδου HDMI, και τη σύνδεση της εξόδου HDMI με το πλησιέστερο τηλεόραση με καλώδιο HDMI, και τη σύνδεση του βύσματος.
Δεύτερον, τη σύνδεση του δέκτη με την τηλεόραση, μόλις Συνδέστε την έξοδο HDMI με τη δεύτερη τηλεόραση και τη σύνδεση του ρεύματος, τότε θα είναι το έργο.

Παρακαλώ δώσε προσοχή:
Βάλτε τον πομπό κοντά στο Δορυφορική τηλεόραση δέκτη, και διατηρώντας το παράθυρο εκπομπής εξωθεί από 1 έως 2 cm και κάθετα στοχεύει στην παράθυρο λήψης του σήματος IR του δορυφόρου δέκτη της συσκευής.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κρύβεται τον πομπό σε οποιαδήποτε μέρος, απλά να κρατήσει τον πομπό μακριά από το δορυφορικό δέκτη, και συνδέοντας το IR θέση με τον πομπό.

Γιατί να κρατήσει τον πομπό μακριά από δορυφορικό δέκτη, εάν συνδέσετε το καλώδιο IR με πομπό;
Αυτό γιατί αν ο πομπός και ο δορυφορική τηλεόραση δέκτη να πάρει από κοντά θα προκαλέσει σύγκρουση IR. Αν το τηλεχειριστήριο IR είναι αναίσθητος, τότε εμείς θα προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη μέθοδο, να κρατήσει το πομπό μακριά από το δορυφορικό δέκτη.
Εάν οποιαδήποτε άλλη ερωτήσεις καλωσορίζουμε για να στείλετε μήνυμα σε www.pakite.net

Source: Τι είναι το HDMI Wireless AV Sender;

没有评论:

发表评论