2017年3月2日星期四

Καλωδιακή τηλεόραση Πομπός με υποδοχή HDMI




Τηλεόραση ποτέ από την ημερομηνία ακόμα και αν ο υπολογιστής έχει γίνει κοινή, η τηλεόραση είναι για οικογενειακή ψυχαγωγία, αλλά συνήθως το PC είναι για την προσωπική και την εργασία.

Σήμερα, το PC έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλή και ευρέως, Καλωδιακή τηλεόραση πάρετε επίσης την επιρροή. αλλά το PC δεν θα αντικαταστήσει την τηλεόραση για πάντα. Ακόμη και αν οι περισσότεροι από τους νεότερους άνθρωποι χρησιμοποιούν το iPad ταινία ρολόι και το πρόγραμμα τηλεοπτική εκπομπή, αλλά τους Επίσης, θα ήθελα χώρα τηλεόραση στο σαλόνι, είναι οικογενειακή κουλτούρα, ανεξαρτήτως όπου και αν βρίσκεστε, στην Κίνα ή στο εξωτερικό.

Τώρα, οι περισσότεροι από οικογενειακή χρήση set top box για να πάρει περισσότερα κανάλια, τηλεόραση πρέπει να συνδεθεί με το set top box με καλώδια, αν τώρα έχετε καλωδιακή τηλεόραση πομπό, τότε δεν είναι ανάγκη να ανησυχεί για το συγκρότημα οικισμό του καλωδίου, εύκολο στην εγκατάσταση και ρύθμιση, μπορείτε να τοποθετήσετε set top box και τηλεόραση σε κάθε τόπο, όπως θέλεις.

Καλωδιακή τηλεόραση Πομπός που ονομάζεται επίσης ασύρματες βίντεο ήχου πομπόςΉ ασύρματου πομπού τηλεοπτικού σήματος, δεν είναι μόνο για μετάδοση τηλεοπτικού σήματος, μπορεί να μεταδώσει το σύνολο των σημάτων μορφής, τόσο ψηφιακά και αναλογικό σήμα, για την τηλεόραση, CCTV κάμερα, dvd, DVR ... Όλα μπορεί να είναι εφαρμόσιμη. Καλωδιακή τηλεόραση ασύρματος Πομπός τηλεοπτικού σήματος Είναι συμπεριλαμβανομένων ένα πομπό και ένα δέκτη, πομπό συνδεθείτε με το κιβώτιο τηλεόραση και δέκτης συνδεθεί με την οθόνη.

Καλωδιακή τηλεόραση Πομπός θα ενημερώσει HDMI υποδοχή σύντομα, αν είστε ενδιαφέρον σε αυτό το ασύρματο πομπό HDMI, Μήνυμα καλωσορίσματος άδεια σε www.pakite.net.

Source: Καλωδιακή τηλεόραση Πομπός με υποδοχή HDMI

没有评论:

发表评论