2017年3月2日星期四

Πώς Wireless Audio Video Εργασία TV Πομπός


Ας μιλήσουμε ασύρματη αποστολέα AV σύνδεση με την εικόνα. Και βήμα-βήμα.

Πομπός:
Πώς λειτουργεί; Είναι πραγματικά απλό? ας χρησιμοποιήσουμε PAT-220  ως ένα παράδειγμα. Ο πομπός συνδέεται με STB σας με καλώδια AV. σήμα STB σας Στη συνέχεια ασύρματα μεταδίδονται, μέσα από τοίχους και οροφές, με το δέκτη.

Δέκτης:
Ο δέκτης λαμβάνει το σήμα STB αποστέλλεται από τον πομπό και εμφανίζει στην τηλεόρασή σας σε άλλο δωμάτιο. μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή σας για τον έλεγχο κουτί STB σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο IR τηλεχειριστήριο.
Σύνδεση:
Πομπός Σύνδεση:
Απλά τοποθετήστε τον πομπό av πάνω από το STB, συνδέστε av αποστολέα με STB με καλώδιο AV με το σωστό τρόπο, όπως το δείχνουν εικόνα.

Δέκτης Σύνδεση:
Τοποθετήστε το δέκτη AV, εκτός από την τηλεόραση και συνδέστε την τηλεόραση με AV καλώδιο με το σωστό τρόπο, όπως το δείχνουν εικόνα.

IR Σύνδεση καλωδίων:
Συνδέστε το καλώδιο IR με πομπό, και να κολλήσει το υπέρυθρη λήψη στο υπέρυθρο του δέκτη STB, όπως η ακόλουθη εικόνα.

Όταν εσύ τελειώσει το παραπάνω βήμα, να πάρει την εξουσία, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σε διαφορετικά δωμάτια.
αλλά ένα Και κάτι ακόμα ανάγκη να δοθεί προσοχή είναι: όλα δέκτη ήταν να πάρει το ίδιο σήματος από τον πομπό, έτσι ώστε το σύνολο του δέκτη ήταν να εμφανιστεί το ίδιο πρόγραμμα σε διαφορετική οθόνη.

Source: Πώς Wireless Audio Video Εργασία TV Πομπός


没有评论:

发表评论