2017年3月2日星期四

Wireless TV για να Οδηγοί Αγορά τηλεόραση αποστολέα


Στην εποχή της ευκολίας και της υψηλής τεχνολογίας σπίτι διασκέδαση, πολλά σπίτια έρχονται τώρα με περισσότερες από μία τηλεόραση. Σήμερα, ένα βρίσκει τηλεοράσεις σε κουζίνες, γραφεία στο σπίτι, υπνοδωμάτια, ακόμη και μπάνια. ο κύρια τηλεόραση, που βρίσκεται συνήθως στο σαλόνι, είναι όπου ο δορυφόρος ή κουτί σύνδεσης καλωδιακής τηλεόρασης βρίσκεται. Κατά το παρελθόν, προκειμένου να λάβουν καλώδιο ή δορυφορική τηλεόραση με περισσότερα από ένα δωμάτιο, χρειάζεται να υπάρχει ένα set-top box σε κάθε δωμάτιο. Αυτό το επιπλέον εγκατάσταση απαιτούμενα καλώδια και σύρματα, και φυσικά το το ίδιο set-top box. Έχοντας μια τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο αποδείχθηκε ότι είναι ακριβά. Τώρα, με η έλευση της τηλεόρασης στην τηλεόραση αποστολέα, ένα τηλεοπτικό σήμα μπορεί να μεταδοθεί από η κύρια τηλεόραση με τις άλλες τηλεοράσεις. Ο αποστολέας Wireless TV επιτρέπει σε κάθε τηλεόρασης για να λάβει την ίδια τηλεοπτική μετάδοση ασύρματα χωρίς όλα η πρόσθετη δαπάνη που εμπλέκονται στην αγορά και την εγκατάσταση set-top boxes σε κάθε δωμάτιο.
Αυτή η ευκολία έχει κάνει την τηλεόραση σε τηλεόραση αποστολέα πολύ δημοφιλής. Προκειμένου να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση κατά την επιλογή τηλεόραση για την τηλεόραση αποστολέα, ο αγοραστής θα πρέπει να γνωρίζουν τις διαφορές μεταξύ 2.4GHz και 5.8GHz τηλεόραση για να Τηλεόραση αποστολείς. Είναι επίσης σημαντικό ότι ο αγοραστής έχει επίγνωση του μερικά από τα Τηλεόραση περιορισμών τηλεόραση αποστολέα. Οι αγοραστές μπορούν να βρουν τηλεόραση στην τηλεόραση αποστολείς σε τοπικό ηλεκτρονικά καταστήματα, τα ηλεκτρονικά τμήματα σε πολυκαταστήματα, και σε απευθείας σύνδεση.

Πώς μια Wireless TV αποστολέα Έργων
Για να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση, όταν πρόκειται για Αγοράζοντας ένα ασύρματη αποστολέα TV, Ο αγοραστής πρέπει πρώτα να καταλάβουμε πώς λειτουργεί ένα Wireless TV αποστολέα. Ένα ασύρματο TV αποστολέα συνδέεται με την κύρια τηλεόραση μέσω ενός υποδοχή SCART. Η υποδοχή SCART είναι η μεγαλύτερη υποδοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.
ο ασύρματο δέκτη TV είναι συνδεδεμένο στη δευτερογενή τηλεόρασης μέσω της σύνδεσης SCART της. Μόλις συνδεθεί, το δευτερεύον τηλεόραση είναι είναι σε θέση να λαμβάνει ραδιοσήματα που μεταδίδονται από τον αποστολέα τηλεόραση συνδεδεμένη με το κύρια τηλεόραση στο άλλο δωμάτιο.
Με ένα ασύρματο TV αποστολέα, ο χρήστης μπορεί να δει το τηλεοπτικού σήματος σε δύο διαφορετικές τηλεοράσεις σε δύο διαφορετικά δωμάτια. ο δέκτης μπορεί επίσης να στείλετε ένα ασύρματο σήμα στην τηλεόραση αποστολέα, διατάζοντας να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως η αλλαγή του όγκου. Αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω της χρήσης ενός αισθητήρα υπερύθρων του δέκτη. Το τηλεχειριστήριο για ο κύριος τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον δέκτη από το δευτερεύον τηλεόραση. Το τηλεχειριστήριο είναι στραμμένο προς τον αισθητήρα υπερύθρων του δέκτη. Όταν ο χρήστης πιέσει το κουμπί έντασης, ένα σήμα μεταδίδεται από το δευτερεύον τηλεόραση για να ο αποστολέας τηλεόραση στην κεντρική τηλεόραση. Είναι σημαντικό να προμηθευτεί ένα πρόσθετο τηλεχειριστήριο όπως Έτσι αποφεύγει ο χρήστης να χρειάζεται να πάρετε το τηλεχειριστήριο μαζί τους όταν μετακινούνται σε ένα άλλο δωμάτιο για να παρακολουθήσουν τηλεόραση.

Source: Wireless TV για να Οδηγοί Αγορά τηλεόραση αποστολέα

没有评论:

发表评论