2017年3月2日星期四

Μεταφέρετε ένα ασύρματο σήμα TV


Ένα τηλεοπτικό σήμα μπορεί να μεταφερθεί από το ένα Τηλεόραση σε άλλη οθόνη βίντεο, υπό την προϋπόθεση ότι και οι δύο έχουν εισόδους βίντεο και εξόδους. Ένα σύστημα ασύρματης / μετάδοση βίντεο ήχου (ασύρματη αποστολέα AV) Μπορεί να μεταφέρει το σήμα και είναι διαθέσιμη από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ή το τμήμα αξεσουάρ τηλεόρασης ενός πολυκαταστήματος. Audio / video καλώδια που βρέθηκαν στα περισσότερα νοικοκυριών, αλλά η οποία μπορεί να αποκτηθεί από τα ίδια καταστήματα, όπως το ασύρματο ήχου / σύστημα μετάδοσης εικόνας, πρέπει να χρησιμοποιούνται επίσης.

Τοποθετήστε το ασύρματο πομπό τηλεόραση δίπλα στο τηλεόρασης (Με την ευκαιρία, αν η τηλεόραση σας έχει θύρα HDMI, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε HDMI ασύρματο πομπό με υποδοχή HDMI). Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος σε μια πρίζα. Τοποθετήστε το ένα άκρο του καλωδίου βίντεο στην έξοδο βίντεο στο πίσω μέρος του Τηλεόραση (με την ένδειξη "Composite" σε ορισμένες σειρές). Τοποθετήστε το άλλο άκρο του καλώδιο βίντεο στην είσοδο βίντεο για το πομπό av. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με ένα καλώδιο ήχου, συνδέοντας μόνο το κόκκινο και το λευκό βύσμα στο ένα άκρο σε η κόκκινο και λευκό εξόδους στην τηλεόραση και το κόκκινο και το λευκό εισόδους στον πομπό av.

Τοποθετήστε το ασύρματο δέκτη τηλεόρασης δίπλα σε ένα βίντεο οθόνη στην οποία θέλετε να παρακολουθήσετε το τηλεοπτικό σήμα που μεταδίδεται ασύρματα, για παράδειγμα, ένα άλλο τηλεόραση. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του δέκτη AV σε μια πρίζα. Εισάγετε το ένα άκρο του καλωδίου βίντεο στην είσοδο βίντεο στο πίσω μέρος του βίντεο συσκευή προβολής. Τοποθετήστε το άλλο άκρο του καλωδίου βίντεο στην έξοδο βίντεο στο δέκτη. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με ένα καλώδιο ήχου, μόνο συνδέοντας το κόκκινο και το άσπρο βύσμα στο ένα άκρο στα κόκκινα και λευκά εξόδους για το δέκτη AV και το κόκκινο και το λευκό βύσμα στο άλλο άκρο στα κόκκινα και λευκά εισόδους Η συσκευή προβολής βίντεο.

Ενεργοποιήστε την τηλεόραση στην οποία ο ασύρματος tv πομπός είναι συνδεδεμένο. Ενεργοποιήστε τη συσκευή προβολής βίντεο με το οποίο το ασύρματο δέκτη τηλεόρασης είναι συνδεδεμένος. Πατήστε το κουμπί "Μενού" στο τηλεχειριστήριο που ελέγχει τη συσκευή προβολής βίντεο.

Πλοηγηθείτε μέσα από τις ρυθμίσεις μέχρι να έρθει σε η "είσοδος βίντεο" ή παρόμοιο όνομα μενού. Επιλέξτε αυτό το μενού. Επισημάνετε την είσοδο βίντεο στην οποία είναι συνδεδεμένο το καλώδιο βίντεο. πάτα το "Enter" ή "OK", ανάλογα με τη μάρκα του μακρινός. Πατήστε το κουμπί "Μενού" για να βγείτε από τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεοπτικό σήμα μεταφέρεται στη συσκευή προβολής βίντεο.
Καλα ΝΕΑ: PAKITE ασύρματο HDMI πομπό και δέκτη με υποδοχή HDMI είναι σύντομα κοντά σας, και το HDMI αποστολέα χρησιμοποιείται για τη συσκευή τηλεόρασης με θύρα HDMI. Αναμονή για το ερώτημά σας σχετικά με το ασύρματο πομπό HDMI.

Source: Μεταφέρετε ένα ασύρματο σήμα TV

没有评论:

发表评论