2017年3月2日星期四

Πώς να βεβαιωθείτε ισχύ μετάδοσης HD στο σύστημα εποπτείας;


Αγορά έχει βγει πολλά είδη της μεθόδου μετάδοσης HD, η Στόχος είναι η μετάδοση βίντεο και ήχου ημερομηνία για την απαραίτητη εφαρμογή από διαφορετικό φορέα, αλλά σε αυτή την ενότητα σταθερή μετάδοση είναι το κλειδί του συστήματος παρακολούθησης βίντεο.

οθόνη HD είναι ένα ενιαίο σύνολο, που περιλαμβάνει μια σειρά από πτυχές του συστήματος παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων των front-end σύλληψη βίντεο, μετάδοση βίντεο στη μέση, back-end αποθήκευσης HD, οθόνη, ανάλυσης, σύνδεση, και ούτω καθεξής. Από η άποψη της σχέσης μετάδοσης, πώς μπορεί να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες σαφώς και αποτελεσματικά;

Διαβίβαση ως αναπόσπαστο τμήμα του συστήματος παρακολούθησης, το πώς για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα της μετάδοσης σημάτων δεδομένων βίντεο και στο έργο;

σύστημα μετάδοσης: ο παραπάνω τρόπος μετάδοσης έχει τη δική του χαρακτηριστικά, και το σύστημα του έργου κατασκευής χρησιμοποιήσει στο διαφορετικό το περιβάλλον, έτσι ώστε η επιλογή είναι σύμφωνο με τον τρόπο μετάδοσης του έργου είναι πολύ απαραίτητο. Για παράδειγμα: μεγάλες αποστάσεις μεταφοράς θα πρέπει να επιλέξετε μετάδοση οπτικών ινών? στην προκαταρκτική προγραμματισμό της μεταφοράς θα πρέπει λαμβάνοντας υπόψη τα ζητήματα του εύρους ζώνης, και το θέμα του όλου συστήματος το εύρος ζώνης, θα πρέπει ανίχνευση και την επιβεβαίωση σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.

Σύρμα ενότητα: που είναι τα βασικά στοιχεία της λειτουργίας του συστήματος είναι μακροχρόνια ή βραχυπρόθεσμα, για παράδειγμα: η μετάδοση του σήματος SDI, ως σειριακή ψηφιακή σήμα για τις απαιτήσεις ρυθμό μετάδοσης είναι πολύ υψηλό, ομοαξονικό καλώδιο θα είναι ο καλύτερος φορέας της μικρής μετάδοσης απόσταση σε αυτό το έργο, αλλά ομοαξονικό καλώδιο έχει πολλές προδιαγραφές είδη, έτσι αυτό είναι ένα δύσκολο έργο για επιλεγμένα το σύρμα.

Source: Πώς να βεβαιωθείτε ισχύ μετάδοσης HD στο σύστημα εποπτείας;

没有评论:

发表评论