2017年3月2日星期四

Πώς να αλλάξετε το Wired Προβολείς με ασύρματο


Ένα home cinema προβολέας είναι σαν ένα σύνολο τηλεόραση, εκτός από το ότι όταν το προμηθεύσει με μια είσοδο βίντεο σήμα, η εικόνα προβάλλεται σε μια ανακλαστική οθόνη αντί εμφανίζονται ότι σε μια οθόνη LCD. Προβολείς είναι εξίσου χρήσιμα για τις επιχειρήσεις, όπως στην σπίτι, ειδικά όταν κάνει παρουσιάσεις σε πελάτες, τους πελάτες ή το προσωπικό σας. Όπως προβολείς είναι συχνά οροφής - ή τοποθετημένο στο πίσω μέρος του δωμάτιο, μακριά από την οθόνη - είναι η μετατροπή σε μια ασύρματη συσκευή χρησιμοποιώντας ένα ασύρματος πομπός και δέκτης βίντεο μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα καλωδίωσης.

l Τοποθετήστε τον πομπό βίντεο δίπλα σας πηγή βίντεο, όπως μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray ή ένα κουτί καλώδιο (set top box). Σημειώστε ότι υπάρχει ένας πομπός βίντεο και ένα βίντεο δέκτης συσκευάζονται μαζί, το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί σωστά.
l Συνδέστε ένα καλώδιο HDMI για να η έξοδος βίντεο στην πηγή βίντεο σας.
l Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου HDMI για να η είσοδος βίντεο για πομπό βίντεο σας.
l Τοποθετήστε το βίντεο δέκτη κοντά σε σας προβολέας.
l Συνδέστε ένα καλώδιο HDMI στη θύρα εξόδου βίντεο στο δέκτη βίντεο.
l Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου HDMI για να το εισόδου HDMI του προβολέα.
l Συνδέστε όλες τις συσκευές - συμπεριλαμβανομένου του βίντεο πηγή, προβολής και το ασύρματο πομπό βίντεο και δέκτη - σε ισχύ πρίζα και ενεργοποιήστε τα όλα επάνω.
l Πατήστε το κουμπί "Source" ή κουμπί "Εισαγωγή" στο τηλεχειριστήριο του προβολέα σας και επιλέξτε HDMI της επιλογή εισόδου. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο οδηγιών του προβολέα σας για ακριβείς λεπτομέρειες για την επιλογή του καναλιού HDMI σε μάρκα και το μοντέλο σας.
l Παίξτε ένα βίντεο σχετικά με την πηγή βίντεο, όπως μια παρουσίαση του PowerPoint σε ένα δίσκο Blu-ray σε Blu-ray player. Το σήμα βίντεο αποστέλλονται ασύρματα μεταξύ του πομπού και του δέκτη βίντεο για να σας προβολέας.

 PAKITE έναρξη ένα HDMI Wireless Audio πομπό / Βίντεο και κιτ δέκτη με 300 μέτρα εμβέλεια μετάδοσης τώρα, είναι κατάλληλα για το μέγεθος τηλεόρασης κάτω των 42 ιντσών, και να αποδεχθεί PER-Order, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πάρετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Source: Πώς να αλλάξετε το Wired Προβολείς με ασύρματο

没有评论:

发表评论