2017年3月2日星期四

PAKITE Μάρκα HDMI Video Sender - Παράμετρος



Η βασική ιδέα πίσω από το ασύρματο HDMI AV Αποστολέας είναι απλή: να κάνει ο χρήστης μπορεί να απολαύσει ελεύθερα ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων HD AV και Hi-Fi audio και video αποτέλεσμα.
Σενάρια όπου αυτά θα μπορούσαν να εκπέμπει σήμα από έναν παίκτη Blu-ray στο ένα άκρο ενός δωματίου σε άλλα δωμάτια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το συνηθισμένο μακρύ καλώδιο τρέχει, ή στέλνοντας ένα σήμα δορυφορικό δέκτη από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο χωρίς συνδρομή δεύτερο δωμάτιο. Αλλά η ίδια στιγμή, δεν μπορείτε να επανεξετάσει διαφορετικό πρόγραμμα σε διαφορετικά άκρα τηλεόραση.
το HDMI Ασύρματη αποστολέα AV χρήση 5.8Ghz συχνότητα αντί ζώνη συχνοτήτων 2.4 Ghz, ότι επειδή οι περισσότεροι από WiFi router είναι 2.4Ghz ζώνη συχνοτήτων, η ασύρματο πομπό HDMI είναι η συχνότητα 5.8Ghz μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην αποφυγή παρεμβολών.

HDMI Video Sender 300meter υποστήριξη εμβέλεια εκπομπής εξαρτάται από εκεί δεν είναι καμία τείχη ανάμεσα στον πομπό και του δέκτη, όπως γνωρίζουμε, αν υπάρχει τοίχος ως εμπόδιο θα μειώσει το εμβέλειας, αφού πέρασε ένα τοίχο ως εμπόδιο, το εύρος μετάδοσης θα είναι 10meter.

Source: PAKITE Μάρκα HDMI Video Sender - Παράμετρος

没有评论:

发表评论