2017年3月2日星期四

5.8GHz Wireless Audio / Βίντεο Sender με IR Remote Extender Ελέγχου



Αριθμός μοντέλου: PAT-556

· Εργασία με την ψηφιακή τηλεόραση top box, να στείλετε σήμα AV σε οποιαδήποτε τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο. 
· Μεταδίδουν ασύρματα AV σήμα από καλωδιακή, δορυφορική, τηλεόραση, συσκευή αναπαραγωγής DVD, υπολογιστής .... σε οποιαδήποτε τηλεόραση. 
· Εργασία με βιντεοκάμερα ως ασύρματο σύστημα παρακολούθησης επιτήρησης. 
· IR ελέγχους αραίωσης συσκευή πηγής εξ αποστάσεως. 
· Τοπική μετάδοση περιοχή της προγράμματα AV από μόνη πηγή σε πολλαπλές μονάδες λήψης.

ΈΝΑ ασύρματος ήχου αποστολέα βίντεο σας δίνει τη δυνατότητα να μεταδίδει σήματα ήχου / βίντεο από το καλώδιο, δορυφόρου, βιντεοκάμερα, συσκευή αναπαραγωγής DVD, VCR, τον προβολέα, ή τον υπολογιστή, κλπ από το ένα δωμάτιο σε άλλο ασύρματα. Pakite 5.8GHz πομπός ήχου και βίντεο όχι μόνο παρέχει 300 μέτρα ασύρματης μετάδοσης (σε ανοιχτό χώρο), αλλά τι να διακρίνεται από άλλα παρόμοια προϊόντα είναι το αποφύγει την παρεμβολή από τις πολυσύχναστες 2.4GHz ISM εφαρμογές μπάντα όπως ασύρματο LAN, Bluetooth, ασύρματο τηλέφωνο, κ.λπ. Και ο IR Remote Extender ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει τις λειτουργίες της συσκευής πηγής από η απομακρυσμένη τοποθεσία. Μπορεί να αλλάξει τα τηλεοπτικά κανάλια από την τοποθεσία λήψης χωρίς να πηγαινοέρχονται. Τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας τηλεόραση πρέπει να εμφανιστεί το ίδιο πρόγραμμα βίντεο. Μόλις το κανάλι σε κάθε τηλεόραση έχει αλλάξει, η άλλη τηλεόραση το κανάλι θα αλλάξει αναλόγως.

  ο Ασύρματο αποστολέα ήχου και βίντεο θα ικανοποιήσουν η μετάδοση της συσκευής A / V. Σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε εύκολα ασύρματα ανταλλαγή δεδομένων AV SD και να απολαύσετε ανεμπόδιστη hi-fi ήχου και εικόνας υπάρχοντα. 

Source: 5.8GHz Wireless Audio / Βίντεο Sender με IR Remote Extender Ελέγχου

没有评论:

发表评论