2017年3月2日星期四

Ασύρματα συστήματα AV Μεταφοράς


Βίντεο παραγωγή απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα κάμεραμαν. Περιλαμβάνει παραγωγούς, διευθυντές, καθώς και τεχνικό προσωπικό - όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο υλικό ον βολή - και το πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. Στο παρελθόν, μια ομάδα ανθρώπων που απαιτείται για να να πάρει το δεξί σουτ, έπρεπε να συνδεθεί με οθόνες που έχουν συνδεθεί με το κάμερες μέσω μακριά κορδόνια και τα καλώδια, τα οποία ρυπαίνεται το πάτωμα του συνόλου, προκαλώντας πιθανούς κινδύνους ανατροπής σε όλους τους παρευρισκομένους. Αλλά χάρη σε μερικές προόδους στην σύγχρονης τεχνολογίας, η ομάδα παραγωγής μπορεί τώρα να δείτε πλάνα αμέσως σε απομακρυσμένες σταθμοί μέσω των συστημάτων ασύρματης μετάδοσης.
Αυτοί ασύρματα συστήματα μετάδοσης AV μπορεί να συνδεθεί με μια φωτογραφική μηχανή και μπορούν να μεταδώσουν ό, τι κινηματογραφείται σε ένα δέκτη, η οποία μπορεί με τη σειρά της να συνδεθεί με οθόνες, έτσι ώστε μια ποικιλία των ανθρώπων που μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο, όπως είναι είναι πυροβολισμό και να παρέχουν κρίσιμες ανατροφοδότηση στον οπερατέρ. Μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό κατευθύνοντας εργαλείο, που επιτρέπει τον διευθυντή για να δείτε το βίντεο και να κατευθύνει τους ηθοποιούς και τεχνικούς. Είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο, όταν πρόκειται να πάρει η ακριβή πυροβολισμό που θέλετε, ενώ χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα των φωτογραφικών μηχανών, και είναι σε θέση να αναγνωρίσει αμέσως όταν έχετε πάρει εκείνο τον πυροβολισμό.
Μερικοί μπορεί να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τη χρήση ασύρματη μετάδοση AV συστήματα λόγω των ανησυχιών με κατανομές ασύρματη συχνότητα σε χρήση μέσα σε μια δεδομένη φυσική περιοχή - εκεί μπορεί να είναι συνθήκες των υπαρχόντων σημάτων σε παιχνίδι που δεν μπορεί να ελεγχθεί και μπορεί να αλληλεπιδράσει με την προσθήκη ενός νέου σήματος. Η ασύρματη τεχνολογία απαλλαγούμε η παγκόσμια παραγωγή δυσκίνητη καλώδια, και πομποί έχουν ήδη σχεδιαστεί να είναι ελαφρύ - προσθέτοντας μια ελάχιστη επιβάρυνση στον καμεραμάν να επωμίζονται το κάμερα. Ταιριάζουν μονάδες δέκτη μπορεί να έχει μια αρχική σειρά σε περίπου 100 πόδια σε πολύ περισσότερο, ανάλογα με την επιλογή του ασύρματου συστήματος εαυτό. Οι περισσότεροι παραγωγοί και σκηνοθέτες λειτουργούν μέσα σε 100-250 πόδια από το δράση του προσώπου φωτογραφική μηχανή, προκειμένου να είναι σε θέση να δώσει και να πάρει οδηγίες για το πλήρωμα της παραγωγής.
Ασύρματος συστήματα μετάδοσης AV μπορεί να είναι ακριβό, ανάλογα με την απαιτούμενη σειρά, το σήμα θέματα ποιότητας και την άδεια. Για κάποιους, αυτά τα συστήματα μπορεί να θεωρείται ως πολυτέλεια. Βασικά συστήματα συνήθως θα διαρκέσει οπουδήποτε από τρεις έως έξι έως δώδεκα χιλιάδες δολάρια ή και περισσότερα στην τιμή. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και πόσο σημαντικό και αποδοτική η άμεση ανατροφοδότηση είναι να συγκεκριμένη παραγωγή σας, είναι συχνά αξίζει τα χρήματα. Κοπή την ταλαιπωρία της έχει μια πληθώρα σύρματα και καλώδια στο σετ, αυξάνοντας το συντελεστή ασφάλειας και να επιταχυνθεί η διαδικασία του χρονοδιαγράμματος γυρίσματα όταν χρησιμοποιούν το ασύρματο σύστημα μετάδοσης βίντεο μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον εξορθολογισμό της παραγωγής σας.

Source:Ασύρματα συστήματα AV Μεταφοράς

没有评论:

发表评论