2017年3月2日星期四

Σύστημα HDMI Ασύρματη Μετάδοση



Στη σημερινή κοινωνία, οι άνθρωποι παρακάτω και συζητώντας τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά είναι ασύρματο και HDMI. και HDMI Η ασύρματη τεχνολογία Η μετάδοση έχει γίνει μια τάση της υψηλής ευκρίνειας σύστημα απελευθέρωσης πληροφοριών. Για να ταιριάζει με τη ζήτηση των HD Video τεχνολογία μετάδοσης, προγραμματιστής κρατούν για την αναβάθμιση της τεχνολογίας και βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη της τηλεδιάσκεψης.

Ο λόγος της HD Ασύρματη αποστολέα AV βγαίνουν:
Ασύρματη μετάδοση βίντεο έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη σύγχρονη επιχείρηση, οι άνθρωποι είναι απολύτως τις απαιτήσεις σχετικά με τη διάταξη του τηλεδιάσκεψη αίθουσα συσκέψεων. Η σύνδεση είναι γεμάτα καλώδια μεταξύ της τηλεόρασης, DVD, προβολέας, Hi-Fi, αυτό είναι πολύ περίπλοκη, και να κάνει το σχεδιάγραμμα δεν ταιριάζει με τη διακόσμηση της αίθουσας συνεδριάσεων, ιδιαίτερα το πρόβλημα πώς να διευθετήσει το Hi-Fi στο σπίτι θέατρο; 
Το μέλλον του HD Ασύρματη αποστολέα AV:
 Σήμερα, όλο και περισσότερες οικογενειακές τηλεόραση χρήσης HD, HD DVD, HD προβολέα και τηλεδιάσκεψης εισάγετε επίσης λειτουργία HD. Ωστόσο,  High Definition οδηγήσει επίσης την ανάπτυξη της ασύρματης τεχνολογίας κατά τη παρόν. High Definition βγει κάνουν το Νέο Ψηφιακό Jack - HDMI παρακάτω. ασύρματη τεχνολογία μετάδοσης HD λύσει το πολύπλοκο πρόβλημα με τη σύνδεση μεταξύ multimedia home theater. Μόλις το πήρα, Βίντεο διάσκεψη ήταν να αφήσει έξω τα καλώδια δεδομένου ότι η HD ασύρματη μετάδοση. HD μετάδοση βίντεο λάβει μεγάλη κλίμακα, λόγω σε αυτό το χαρακτήρα μπορεί να μας δείξει την υψηλή ποιότητα, υψηλή ανάλυση, Όχι συμπίεσης, καμία ζημία βίντεο, τόσα πολλά προμηθευτής στρέμμα πολυπόθητο. Βίντεο HD Διάσκεψη έχει μεγαλύτερη και η δυνητική ζήτηση στην λειτουργία.

Απλά, HDMI και Wireless θα είναι κοινή στο εγγύς λειτουργία, ανεξάρτητα από τις οποίες προϊόν είσαι παραγωγή: προϊόν ασφαλείας, οικιακές συσκευές, ή τηλεδιάσκεψης.

Source: Σύστημα HDMI Ασύρματη Μετάδοση

没有评论:

发表评论