2017年3月2日星期四

Οδηγός Επιλέγοντας Wireless TV αποστολέα



Ασύρματο αποστολέα TV (που ονομάζεται επίσης ασύρματη αποστολέα AV ) Είναι μια προσιτή και χωρίς προβλήματα λύση στο πρόβλημα της σύνδεσης όλες τις τηλεοράσεις σε ένα σπίτι στο νοικοκυριό πρωτοβάθμια set-top box ή DVD player. Με AV αποστολέα, Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τρέχει καλώδια από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ο αγοραστής μπορεί τώρα να παρακολουθήσετε καθαρό ήχο και βίντεο υποδοχής σε οποιαδήποτε τηλεόραση στο σπίτι από την άνεση του κάθε δωματίου. Θα έπρεπε Λάβετε υπόψη ότι αποστολείς AV 5,8 GHz παρέχουν λιγότερες παρεμβολές σήματος και καλύτερη ποιότητα εικόνας απόαποστολείς AV 2.4 GHz.

Αγόρασα αυτό ασύρματος tv αποστολέα γιατί δεν μπορούσα να δω ενοικίασης άλλο κουτί καλώδιο για το γραφείο στο σπίτι μου. Έχω καταλήξει χρήση γύρω από το σπίτι, καθώς και. Μου γαντζώθηκε στο DVR μου και τώρα να παρακολουθήσετε καταγραφεί δείχνει οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Μακάρι να μπορούσα απλά να αγοράσει επιπλέον δέκτες και θα ήθελα να το ρυθμίσετε μόνιμα, αλλά ο γάντζος είναι μέχρι εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά εύκολη και τα κουτιά είναι πολύ ελαφρύ και μικρό. Μπορείτε να το κάνετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο που τρέχει ό, τι της γαντζώθηκε πάρα πολύ, έτσι περιοδικά ξεχάσω όπου Έχω αφήσει το τηλεχειριστήριο στο DVR .Αλλά δεν περιορίζεται επίσης από το κανάλι επιλογή όταν χρησιμοποιείτε τηλεόραση αποστολείς. Μόνο μπορεί να θεωρηθεί ένα τηλεοπτικό κανάλι και μεταδίδονται σε μια στιγμή. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν διαθέσιμα για αυτό λύσεις περιορισμός. Ωστόσο, θα πρέπει να θεωρούν ότι αυτό είναι μόνο ένα μικρό περιορισμό ότι δεν αναιρεί την ευκολία του να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την ίδια τηλεόραση πρόγραμμα σε δύο διαφορετικές οθόνες τηλεόρασης σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες στο σπίτι.

Η εικόνα και η ήχος είναι έκπληξη καλό. Μια μικρή τηλεόραση είναι τέλεια, για 36 ιντσών τηλεόραση μου, αν έχετε κλείστε μπορείτε να δείτε τη διαφορά, αλλά το βήμα μερικά πόδια πίσω και φαίνεται μόνο πρόστιμο. Δεν αρέσει το φούρνο μικροκυμάτων, πολλά βρεθώ και τρίξιμο. Μερικές φορές είναι παράσιτα όταν κάποιος περπατά ακριβώς μπροστά από το δέκτη. Ένα ζευγάρι φορές έχω είχε περισσότερο ενοχλητική παρέμβαση, αλλά διορθώθηκε με την αλλαγή στην ένα άλλο κανάλι στον πομπό και το δέκτη. (Έχει 4).

Εσείς να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ασύρματο πομπό av και δέκτη για Pakite,  συμπεριλαμβανομένων των 2.4GHz και 5.8GHz ζώνη συχνοτήτων, εμβέλεια εκπομπής από 150 έως 700m.There είναι πάντα ένα είναι κατάλληλο για εσάς!

Source: Οδηγός Επιλέγοντας Wireless TV αποστολέα

没有评论:

发表评论