2017年3月2日星期四

Ασύρματος πομπός AV και δέκτης για CCTV κάμερα



Σήμερα, η φωτογραφική μηχανή έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής για ασφάλεια, την ίδια ώρα, όλο και περισσότερο καλώδιο ήταν γύρω από το σπίτι, πώς να φτιάξτο? Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι η χρήση IP Camera, ορισμένοι μπορεί να χρησιμοποιήσει ασύρματο πομπό / δέκτη (ονομάζεται επίσης ασύρματη αποστολέα AV).

IP Camera μπορεί εύκολο στη χρήση και να συνδεθείτε, απλά συνδέστε το φωτογραφική μηχανή με το δίκτυο τότε ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει το βίντεο της κάμερας στο κινητό τηλέφωνο ή end PC με APP. Κάποια περιοχή μπορεί να είναι μόνο 2G για το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή είναι πολύ σπάνια, αν σε αυτή την κατάσταση τόσο της κάμερας και της οθόνης πρέπει να συνδεθεί με το δίκτυο είναι δεν είναι διαθέσιμο, τότε πρέπει να τους χρησιμοποιούν κάμερα CCTV.

Αλλά κάθε κάμερα CCTV έχει ένα καλώδιο τουλάχιστον και πρέπει να συνδεθεί με την οθόνη, έτσι ώστε να μπορεί να είναι μια μικρή δυσκολία να περάσει τον τοίχο ή πάτωμα, έτσι ώστε να είναι ο λόγος για μερικούς από τους πελάτες χρειάζονται ασύρματο πομπό / δέκτη. PAKITE Wireless av αποστολέας PAT-380 έχει σχεδιαστεί για τη φωτογραφική μηχανή CCTV.

PAT-380 av αποστολέας είναι 2.4GHz ζώνη συχνοτήτων, την υποστήριξη 700 μέτρων εμβέλειας, αλλά PAT-380 έχει δύο κουτί της κεραίας, όπως γνωρίζετε κουτί κεραίας μετάδοσης είναι από σημείο σε σημείο, έτσι ώστε ο χρήστης πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δύο από κουτί κεραίας είναι πρόσωπο με πρόσωπο, έτσι ώστε να μπορεί να μεταδίδει ήχο βίντεο επιτυχής. Το κουτί της κεραίας PAT-380 av αποστολέα Είναι αδιάβροχο, έτσι ώστε να μπορεί να εγκαταστήσει στο εξωτερικό.

Και τώρα είμαστε σχεδιάσουμε ένα άλλο ασύρματο πομπό / δέκτη για CCTV τη χρήση της κάμερας, νέα με μικρό μέγεθος και επίσης αδιάβροχο, αν είστε ενδιαφέρουσα, καλώς να επικοινωνήστε με PAKITE.

Source: Ασύρματος πομπός AV και δέκτης για CCTV κάμερα

没有评论:

发表评论