2017年3月2日星期四

Ποια αποστολέα AV είναι κατάλληλο για σας;



Με την την πάροδο του χρόνου, όλο και περισσότερα av μάρκες αποστολέα εμφανίζονται στην αγορά, πώς μπορώ να διακρίνουν ποιο μοντέλο είναι να αγωνιστεί για μένα;

Πρώτα εσύ θα πρέπει να κάνουν είναι αν θέλετε ένα Standard Definition ή High Definition (HD) ασύρματη αποστολέα AV. Η επιλογή αυτή μπορεί να έχει ήδη γίνει για εσάς με βάση τον εξοπλισμό έχεις. Πάρτε παράδειγμα από PAKITE Brand, το μεγαλύτερο μέρος της ασύρματη αποστολέα AV ανήκει στον PAKITE είναι Standard Definition με AV Jack, ως εάν η συσκευή σας μόνο υποδοχή HDMI, Στη συνέχεια PAKITE Μάρκα ασύρματη av αποστολέας δεν είναι εφαρμόσιμη. Όπως ξέρω High Definition (HD) ασύρματη αποστολέα AV θα είναι στην πώληση σε επόμενο μήνα.

Δεύτερον, μπορείτε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το εύρος μετάδοσης, αν θα χρησιμοποιήσετε STB και να ελεγχθεί, σε διαφορετικό όροφο, τότε θα προτείνουμε να επιλέξετε τον αποστολέα AV με μακρά μεταφοράς σε μεγάλη απόσταση αρέσει PAT-260 αποστολέα και PAT-266 αποστολέα, εάν θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο όροφο αλλά οι υπάρχουσες πολλοί τοίχοι μεταξύ STB (set-top box) και Monitor, τότε θα πρέπει να δώσε προσοχή 150 μέτρα αποστολέα εμβέλεια εκπομπής υποστήριξη περάσει έναν τοίχο, και 250meter μετάδοση αποστολέα εύροςυποστήριξη πέρασε δύο τοίχο, μπορεί να είναι καλύτερη διείσδυση ικανότητα, είναι στο χέρι χρησιμοποιώντας το περιβάλλον.

Τρίτον, θα Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η χρήση περιβάλλον, αν θα χρησιμοποιήσετε το ασύρματο αποστολέα AV με άλλη ασύρματη συσκευή μέσα σε ένα σπίτι, θα το κάνω Προτείνω να επιλέξετε 5.8GHz αποστολείς ζώνη συχνοτήτων, 5.8GHz ζώνη συχνοτήτων μπορεί να αποφύγει παρεμβολές αποτελεσματικά, αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι από ασύρματη συσκευή είναι 2.4GHz, τόσο 5.8GHz ζώνη συχνοτήτων δεν θα πάρει την επιρροή από 2.4GHz. Αν θα χρησιμοποιήσετε ασύρματη αποστολέα AV σε διαφορετικό όροφο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 2.4GHz συχνότητα μπάντα, σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε να αλλάξετε τα κανάλια για να αλλάξετε τη συχνότητα σε μια μικρή διαφορά με την άλλη συσκευή για την αποφυγή παρεμβολών.

Αν δεν ξέρετε αν έχετε τυπικής ευκρίνειας ή εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας, στη συνέχεια, απλά κοιτάξτε στο πίσω μέρος του εξοπλισμού σας και καθορίσει το είδος των συνδέσεων εξόδου είναι διαθέσιμα.

Source: Ποια αποστολέα AV είναι κατάλληλο για σας;

没有评论:

发表评论