2017年3月2日星期四

Ασύρματο ψηφιακό / αναλογικό τηλεοπτικό αποστολέα



Ένα ασύρματο αποστολέας τηλεόραση (επίσης γνωστό ως ένα πομπός ήχου και βίντεο δέκτη, ασύρματη αποστολέα βίντεο,ασύρματη αποστολέα AV ή DigiSender) Είναι μια συσκευή για τη μετάδοση εγχώρια σήματα ήχου και εικόνας ασύρματα από μία θέση σε άλλη. Είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται για την αποστολή της εξόδου μιας συσκευής πηγής, όπως μια δορυφορική τηλεόραση αποκωδικοποιητή, σε μια τηλεόραση σε ένα άλλο μέρος του ακινήτου και παρέχει μια εναλλακτική λύση για εγκαταστάσεις καλωδίων.

Ένα μεγάλο εύρος από ασύρματη αποστολέα tv υπάρχουν τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των αναλογικών ασύρματων (ραδιόφωνο), ψηφιακές ασύρματες (spread-φάσματος, Wi-Fi, ultra-wideband) και ψηφιακή (επικοινωνία γραμμής ρεύματος) ενσύρματο. Υπάρχουν και άλλα, λιγότερο συχνές, τεχνολογίες, όπως εκείνες που χρησιμοποιούν υπάρχοντα δίκτυα Ethernet.

Ένα τυπικό σετ ασύρματης τηλεόρασης αποστολέα περιέχει έναν πομπό, δέκτη, μαγικό μάτι και ένα τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε την είσοδο. 

αποστολείς βίντεο ήταν μια συχνή αιτία των παρεμβολών RF, ιδιαίτερα με το κλειδί του αυτοκινήτου μπρελόκ
Επισκόπηση
τυπικό ασύρματο av αποστολέα εφαρμογές περιλαμβάνουν τη μετάδοση των σημάτων βίντεο τηλεοπτικό ήχο και από ένα σαλόνι σε μια κρεβατοκάμαρα ή από μια κάμερα CCTV σε μια οθόνη, καθώς και να διασυνδέσουν τις συσκευές με το IP (Internet Protocol) απαιτήσεις ήχου, βίντεο και.

Τα περισσότερα συστήματα ασύρματης τηλεόρασης αποστολέας θα αποτελείται από τρία ξεχωριστά μέρη, ένα πομπό, ένα δέκτη και ένα τηλεχειριστήριο ρελέ ελέγχου (επίσης γνωστός ως μαγικό μάτι ή IR blaster). Ο πομπός είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση ή αναμετάδοση μιας συνδεδεμένη συσκευή ήχου-εικόνας, ενώ οι έξοδοι του δέκτη που μεταδίδεται σήμα ήχου-βίντεο σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση. Το τηλεχειριστήριο ρελέ ελέγχου επιτρέπει τηλεχειριστήρια υπερύθρων για τη λειτουργία του εξοπλισμού των οποίων η παραγωγή που μεταδίδονται.
αναλογικό ασύρματο
Αναλογική αποστολείς βίντεο έχουν το πλεονέκτημα του χαμηλού κόστους παραγωγής, όπως τα σήματα ήχου και εικόνας είναι απλά διαμορφώνονται σε ένα φορέα στα 2,4 GHz ή 5,8 GHz. Μπορούν, ωστόσο, να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα την μειωμένη εύρος ζώνης σε τοπικά δίκτυα Wi-Fi και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δίκτυα Wi-Fi μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές εικόνα του σήματος βίντεο αποστολέα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο άρθρο σχετικά με τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα 2,4 GHz. Για να αποφευχθεί αυτό, ορισμένοι αποστολείς βίντεο χρησιμοποιούν τώρα μια τεχνολογία εκτεταμένου φάσματος και μπορούν να συνυπάρχουν με τα ασύρματα δίκτυα και το μερίδιο το διαθέσιμο εύρος ζώνης.

Συνήθως υπάρχουν τέσσερις FM μεταδίδουν τα κανάλια, A, B, C & amp? Α, με στερεοφωνικό ήχο σε 6,0 MHz και 6,5 MHz υποφορέων FM προστίθενται στο σύνθετο βασικής ζώνης βίντεο. Αυτά τα διαφορετικά κανάλια μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί για να ξεπεραστούν οι αρνητικές επιπτώσεις των κοντινών δικτύων WiFi.

Η αντίστροφη κανάλι τηλεχειριστήριο είναι συνήθως καθορίζεται σε 433,92 MHz, χρησιμοποιώντας ό, τι διαμόρφωση είναι για το IR τηλεχειριστήριο "μεταφορέας" 34 kHz έως 45 kHz.

Αναλογική αποστολείς ασύρματης τηλεόρασης μπορεί να επιτύχει τυπικές αποστάσεις λειτουργίας μέχρι 60 μέτρα (καθαρή οπτική επαφή) με ποιότητα DVD (720x576) ανάλυση του βίντεο και στερεοφωνικό ήχο.
ψηφιακό ασύρματο
Ψηφιακή αποστολείς ασύρματη av γίνονται γρήγορα το πιο δημοφιλές λύση και συνδυάζουν την χρήση ενός συστήματος στο τσιπ (που χρησιμοποιείται για ήχο και βίντεο κωδικοποίηση / αποκωδικοποίηση) με ένα μέσο μετάδοσης του σήματος, όπως η εξάπλωση φάσματος, Wi-Fi και υπερ-ευρείας ζώνης.
Καλα ΝΕΑ: PAKITE ασύρματο HDMI πομπό και δέκτη με υποδοχή HDMI είναι σύντομα κοντά σας, και το HDMI αποστολέα χρησιμοποιείται για τη συσκευή τηλεόρασης με θύρα HDMI. Αναμονή για το ερώτημά σας σχετικά με το ασύρματο πομπό HDMI.

Source: Ασύρματο ψηφιακό / αναλογικό τηλεοπτικό αποστολέα

没有评论:

发表评论