2017年3月2日星期四

Ερώτηση του Digital AV Sender για δορυφορικό δέκτη



Πολλοί πελάτες ρώτησε: Τυχόν διαφορά μεταξύ σειρά ψηφιακών ασύρματη αποστολέα AV; Ας εισαγάγει ένα προς ένα

PAT-220 av αποστολέας είναι ζώνη συχνοτήτων 2.4GHz? 150 μέτρα φάσμα εκπομπής στη γραμμή της όρασης? υποστήριξη IR τηλεχειριστήριο? προτείνουμε PAT-220 av αποστολέα που χρησιμοποιούνται στο ίδιο δωμάτιο ή την επόμενη αίθουσα, αφού πέρασε τη μετάδοση ενός τοίχου χτύπησε είναι 15 μέτρα.

PAT-240 av αποστολέα είναι ζώνη συχνοτήτων 2.4GHz? 250 μέτρα φάσμα εκπομπής στη γραμμή της όρασης? υποστήριξη IR τηλεχειριστήριο? προτείνουμε PAT-240 που χρησιμοποιούνται στο ίδιο δωμάτιο ή την επόμενη αίθουσα, αφού πέρασε μία μετάδοση τοίχο χτύπησε είναι 25 μέτρα.

PAT-260 av αποστολέα είναι ζώνη συχνοτήτων 2.4GHz? 350 μέτρα φάσμα εκπομπής στη γραμμή της όρασης? υποστήριξη IR τηλεχειριστήριο? μετά πέρασε χτύπησε μετάδοση ενός τοίχου είναι 25 μέτρα? PAT-260 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές όροφο (από την πρώτη στη δεύτερη), αλλά μετά πέρασε έναν όροφο, εμβέλεια εκπομπής θα πρέπει να είναι εντός 10 μέτρων.

PAT-530 av αποστολέα είναι ζώνη συχνοτήτων 5.8GHz? 200 μέτρα φάσμα εκπομπής στη γραμμή της όρασης? υποστήριξη IR τηλεχειριστήριο? προτείνουμε PAT-530 που χρησιμοποιούνται στο ίδιο δωμάτιο ή την επόμενη αίθουσα, αφού πέρασε μία μετάδοση τοίχο χτύπησε είναι 15 μέτρα.

PAT-550 av αποστολέα είναι ζώνη συχνοτήτων 5.8GHz? 300 μέτρα φάσμα εκπομπής στη γραμμή της όρασης? υποστήριξη IR τηλεχειριστήριο? προτείνουμε PAT-550 που χρησιμοποιούνται στο ίδιο δωμάτιο ή την επόμενη αίθουσα, αφού πέρασε μία μετάδοση τοίχο χτύπησε είναι 25 μέτρα.

Παρακαλούμε να σημειωθεί: κατά την εγκατάσταση του δέκτη AV και πομπό, βεβαιωθείτε ότι πομπό ήταν μέρος σε πάνω από δορυφόρο δέκτη και το δείχνουν φως ήταν στη γραμμή, σε αυτή την κατάσταση, το καλώδιο υπερύθρων είναι δεν χρειάζεται.
Αν χρειαστεί να κρύβει τον πομπό, στη συνέχεια, ir καλώδιο είναι απαραίτητη, απλά συνδέστε το καλώδιο IR με πομπό και αυτοκόλλητο με δορυφορικό δέκτη, και κρύβοντας τον πομπό, αυτό θα είναι το έργο.

Εάν τοποθετήσετε τον πομπό πάνω από το δορυφόρο δέκτη, και επίσης να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο υπερύθρων, που θα κάνουν το τηλεχειριστήριο IR αναίσθητος. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν μπορείτε να αφήστε μήνυμα στο www.pakite.net.

Source: Ερώτηση του Digital AV Sender για δορυφορικό δέκτη

没有评论:

发表评论