2017年3月2日星期四

PAKITE όπισθεν προβολής κάμερας, η καλύτερη επιλογή σας


PAKITE Αυτοκίνητο κάμερα οπισθοπορείας: Επίλυση του προβλήματος της στάθμευσης και Car οπισθοπορείας 
Έχω να πω το μεγαλύτερο μέρος της αυτοκίνητο κάμερα οπισθοπορείας δεν έχει καμία καινοτομία σε αυτό είναι λειτουργία σε πρόσφατα χρόνια, εκτός από τη χρήση του βίντεο ρεκόρ ως αποδεικτικά στοιχεία της ατύχημα, η εγγραφή βίντεο είναι άχρηστο για οτιδήποτε άλλο. Αλλά μερικοί από τον προμηθευτή εξακολουθούν να διατηρούν για τη βελτίωσή του, ώστε να μπορούμε να δούμε μερικά από αυτοκίνητο κάμερα με περισσότερα λειτουργία και την εμπειρία του χρήστη, όπως και σήμερα παρουσιάσαμε PAKITE Μάρκα αυτοκίνητο πίσω προβολή κάμερας PAT-860.

Αυτό το μοντέλο είναι το νεότερο από PAKITE Φωτογραφική μηχανή του αυτοκινήτου, Εκτός του ότι η βασική λειτουργία, ο προγραμματιστής πρόσθεσε ασύρματης τεχνολογίας στην κάμερα αυτοκίνητο. Απλά, Αυτή η κάμερα οπισθοπορείας αυτοκίνητο έχει δύο φωτογραφική μηχανή, η εμπρός κάμερα αυτοκίνητο και πίσω φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα στο μπροστά και πίσω, όπως θέλετε, ώστε να μπορούν να απολαύσουν το όμορφο τοπίο, ακόμη και αν είχε περάσει μακριά.
παράμετρος PAT-860:
LCD: 3,5 ιντσών
Εισόδου / εξόδου: HD ορισμός / USB2.0
Φακός: ευρεία γωνία 140 μοιρών
Στην μπροστινή κάμερα: 720 (εντός του αυτοκινήτου)
Πίσω κάμερα: 480P (έξω από το αυτοκίνητο & amp? Αδιάβροχο)
Συνδέστε τρόπος: ασύρματου πομπού
Μικρόφωνο: Υποστήριξη
Μορφή βίντεο: AVI
TV Out: NTSC / PAL
Κάρτα μνήμης: Κάρτα SD (2G-32 G)

Παραδοσιακή φωτογραφική μηχανή του αυτοκινήτου έχει δύο ανάγκη φωτογραφική μηχανή για να διορθώσετε τα καλώδια από πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο χώρο οδήγησης. όπως στην παρακάτω εικόνα η κίτρινη γραμμή είναι για την παραδοσιακή φωτογραφική μηχανή του αυτοκινήτου, αλλά αυτό το βήμα για PAKTE αυτοκίνητο κάμερα οπισθοπορείας δεν είναι ανάγκη. Η μπροστά βήμα εγκατάσταση κάμερας αυτοκίνητο είναι ίδιο με άλλη κάμερα: να πάρει το ρεύματος αν το φορτίο του αυτοκινήτου (περίπτερο μας χρέωση αυτοκίνητο διπλή usb). Η πίσω κάμερα συνδεθείτε με τον πομπό, και ο πομπός να συνδεθεί με πάρει το back up το φως της το αυτοκίνητο για να πάρει την εξουσία. Αυτό το βήμα για την εγκατάσταση u μπορεί να ολοκληρωθεί από τον εαυτό σας, είναι πολύ εύκολο.

Source: PAKITE όπισθεν προβολής κάμερας, η καλύτερη επιλογή σας

没有评论:

发表评论