2017年3月2日星期四

Πώς να Μετάδοση Wireless TV;


Μετάδοση ενός τηλεοπτικού σήματος μέσω ασύρματης σύνδεσης απαιτεί ασύρματη αποστολέα tv που είναι συνδεδεμένο με μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο (DVR) ή κουτί καλώδιο και ένα ασύρματο δέκτη AV αυτό είναι συνδέεται με μία δεύτερη τηλεόραση. Μόλις οι συνδέσεις λειτουργούν σωστά, οποιαδήποτε τηλεόραση στο το σπίτι σας μπορεί να λάβει το σήμα-δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον καλώδια.

βήματα:
* Τοποθετήστε το ένα άκρο του RCA audio / video καλώδιο στη θύρα βίντεο-out για DVR, κουτί καλωδιακής ή δορυφορικό δέκτη.
* Τοποθετήστε το άλλο άκρο του RCA Καλώδιο ήχου / βίντεο στη θύρα εισόδου βίντεο του ασύρματου πομπού. ο ασύρματη αποστολέας θα στείλει το τηλεοπτικό σήμα με το δέκτη AV συνδεδεμένος με η δεύτερη τηλεόραση.
* Ρυθμίστε το ασύρματο πομπό σε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως μια βάση τηλεόρασης.
* Τοποθετήστε το ένα άκρο ενός δεύτερου RCA Καλώδιο ήχου / βίντεο στη θύρα βίντεο-out του ασύρματου δέκτη.
* Συνδέστε το άλλο άκρο του RCA Καλώδιο ήχου / βίντεο σε βίντεο στο λιμάνι σε μια δεύτερη τηλεόραση.
* Ρυθμίστε το ασύρματο δέκτη AV σε μια επίπεδη επιφάνεια κοντά στην τηλεόραση.
* Ενεργοποιήστε την τροφοδοσία στον αποστολέα και δέκτης.
* Ελέγξτε το κιβώτιο ταχυτήτων στη δεύτερη τηλεόραση επιλέγοντας την πηγή εισόδου για να δείτε εάν υπάρχει μια εικόνα. Για να αλλάξετε την είσοδο πηγή, πατήστε το "Input" στο τηλεχειριστήριο για την τηλεόραση.

Συμβουλές & amp? προειδοποιήσεις
* Εάν σας υπολογιστής διαθέτει μια κάρτα δέκτη τηλεόρασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ασύρματη τηλεόραση στον υπολογιστή σας παρακολουθεί συνδέοντας τη μονάδα δέκτη σε αυτό.
* Εάν σας δεύτερη τηλεόραση δεν έχει είσοδο RCA, μπορείτε να συνδέσετε τη μονάδα δέκτη με ένα VCR ή DVD recorder που έχει ένα ομοαξονικό καλώδιο για να συνδέσετε με την τηλεόραση.
* Σύνδεση το καλώδιο RCA σωστά στο πίσω μέρος του DVR, κουτί καλωδιακής ή δορυφορικής δέκτης θα αποτρέψει τον πομπό από το να εργάζονται σωστά.
Καλα ΝΕΑ: PAKITE ασύρματο πομπό HDMI με υποδοχή HDMI είναι σύντομα κοντά σας, και το ασύρματη tv hdmi πομπό χρησιμοποιείται για τη συσκευή τηλεόρασης με θύρα HDMI. Αναμονή για το ερώτημά σας σχετικά με το ασύρματο πομπό HDMI.

Source: Πώς να Μετάδοση Wireless TV;

没有评论:

发表评论