2017年3月2日星期四

PAKITE PAT-433 Wireless IR Remote Extender Ελέγχου


Όπως γνωρίζουμε, το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής υπερύθρων απομακρυσμένου απόσταση ελέγχου έχει μόνο 5 μέτρα ή λιγότερο, έτσι PAKITE αναπτύξει ένα IR Repeater για τον έλεγχο του χρήστη βοήθεια σε μεγάλη απόσταση.

PAKITE PAT-433 είναι το ασύρματο IR τηλεχειριστήριο Extender, όπως μια υπέρυθρη ενισχυτή. PAT-433 προσαρμοστούν 433.92MHz ISM Συχνότητα ασύρματη μετάδοση Band, απόσταση επέκταση περίπου 200 μέτρων, την υποστήριξή 38KHz ζώνη συχνοτήτων, αν χρειάζεστε τόσο την ζώνη συχνοτήτων 38 / 56KHz, μπορείτε να μιλήσετε με τις πωλήσεις PKAITE και να ελέγχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

IR Repeater είναι μόνο για την επέκταση υπέρυθρες φάσμα, δεν μπορεί να μεταδώσει βίντεο ήχου. εάν χρειάζεστε τη μετάδοση βίντεο ήχου κατά τη ίδιους χρόνους, ίσως πήρε το λάθος μοντέλο, αν, όπως αυτή την κατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε ασύρματη αποστολέα AV, Δεν IR Repeater.

Ασύρματη αποστολέα AV έχει επίσης υπέρυθρο αναμεταδότη λειτουργία, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό προϊόν. Ασύρματη αποστολέα AV είναι κυρίως για μετάδοση ήχου βίντεο, να την παρατείνει επίσης την IR τηλεχειριστήριο εύρος ελέγχου. Αλλά PAT-433 IR Repeater είναι μόνο για το σήμα υπέρυθρη επέκταση.

Εκτός αυτού, PAKITE ασύρματη αποστολέα AV ως επί το πλείστον είναι RCA Jack ως σύνδεση, αλλά PAKITE pat-433 IR Repeater δεν είναι ανάγκη να συνδεθεί με τη συσκευή, τοποθετήστε μόνο τα τμήματα του δέκτη IR Repeater πάνω από τη συσκευή και ελέγχου στην πλευρά του πομπού, τότε θα είναι το έργο. Αυτό σημαίνει ασύρματη av αποστολέας Είναι μόνο για τη συσκευή RCA Jack, αλλά IR Repeater μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε συσκευή με τηλεχειριστήριο υπερύθρων.

PAT-433 είναι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε, είναι πραγματικό ασύρματη σύνδεση, όποια συσκευή που είναι, όπως IR Repeater PAT-433 μπορεί να επέκταση είναι απομακρυσμένη περιοχή ρύθμισης.

Source: PAKITE PAT-433 Wireless IR Remote Extender Ελέγχου

没有评论:

发表评论