2017年3月2日星期四

AV ασύρματο πομπό με HDMI Jack




Full HD έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής σε αγοράς, όπως HDMI αυτοκίνητο κάμερα, HDMI TV Box, HDMI CCTV κάμερα,ασύρματο πομπό και δέκτη HDMI έχει γίνει τάση.

Ασύρματη αποστολέα AV έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά μόνο λίγα άτομα γνωρίζουν Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν διατηρήσει τον παραδοσιακό τους και συνήθους σύνδεσης τηλεόραση και θυρίδα τηλεόραση. Αλλά τώρα, οι άνθρωποι είναι πολύ επικεντρωθεί σε διακόσμησης σπιτιού, έτσι ώστε οι προσπαθώντας να επιβάλει πρόστιμο από το σύνολο των ασύρματη συσκευή μόνο για να κάνει την εγκατάσταση να γίνει πιο εύκολη και πιο διακόσμηση πανεμορφη.

Αλλά στην πραγματικότητα, ασύρματη αποστολέα AV HDMI εύρος μετάδοσης είναι πολύ μικρό, όπως 20 μέτρα? μετάδοση HDMI είναι το σημείο για να σημείο, δεν υποστηρίζουν έναν αποστολέα και πολυ-δέκτη? ασύρματη αποστολέα AV HDMI το κόστος είναι πολύ ακριβά από ό, τι SD ασύρματη av αποστολέα.

Τώρα, PAKITE βγει μια λύση που συνδυάζει SD ασύρματο AV αποστολέα με HDMI ασύρματη av αποστολέα. SD AV αποστολέα με HDMI Jack για την τηλεόραση και τηλεόραση Box. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει PAKITE μάρκαασύρματη αποστολέα AV συνδεθούν με τη συσκευή τους HDMI, αν και ο ορισμός αυτός δεν το έκανε μέχρι 1080P, αλλά εάν η πηγή σήματος είναι HDMI, τότε η HDMI AV αποστολέα έξω θέσει ψήφισμα κοντά στο 720P.

Το νέο μοντέλο της μάρκας PAKITE av αποστολέας ψήφισμα κοντά σε 720p? Είναι υποστήριξη ενός πομπού και multi-δέκτη? Είναι στήριξης χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά δωμάτια? αυτό σε συνδυασμό με την SD πλεονέκτημα av αποστολέα πολύ καλά, επίσης μπορεί να συνδεθεί με το μεγαλύτερο μέρος της ασύρματη συσκευή HDMI. Τέλος, το κόστος των ασύρματων αποστολέα AV με HDMI Jack είναι μεταξύ των ασύρματων αποστολέα AV HDMI και SD ασύρματο αποστολέα AV, είναι ένα μεγαλύτερο της αγοράς για το χρήστη HDMI.

Ασύρματη σύνδεση AV Sender με HDMI Jack θα είναι σε πώληση σε έντυπη μορφή, Καλώς ήρθατε αφήνοντας μήνυμα κράτηση στο www.pakite.net .

Source: AV ασύρματο πομπό με HDMI Jack

没有评论:

发表评论