2017年3月2日星期四

Τι μπορεί να PAT-220 AV ασύρματο πομπό και δέκτη να κάνει;



PAKITE PAT-220 AV Wireless πομπό και δέκτη είναι ένα είδος καινοτόμων προϊόν, το οποίο θα μπορέσει να υλοποιήσει τον ήχο ανταλλαγή σήμα βίντεο σε διαφορετικά δωμάτια για την οικογενειακή ψυχαγωγία. Δικός μας βίντεο ασύρματο πομπούς και δέκτες κάνουν ασύρματη βίντεο εύκολη και αξιόπιστη. Είτε πρόκειται για τη χρήση εξαιρετικά αξιόπιστη FM ασύρματη βίντεο 2,4 GHz ή 5,8 GHz, ασύρματες βίντεο ήχου πομπούς δέκτες μας είναι η τέλεια λύση όταν είναι δύσκολο ή αδύνατο να τρέξει τα καλώδια.

* Υποστήριξη 8 ομάδες των καναλιών. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα κανάλια για να αποφύγετε παρέμβαση από τα σήματα ενός ασύρματου router. Υποστήριξη μια ομάδα εισόδου AV σήμα.


* Μεγάλης εμβέλειας ασύρματη μετάδοση Απόσταση ≤150m σε Απρόσκοπτη Τόπος ή σε ευρεία ανοικτή περιοχή. ασύρματη μετάδοση απόσταση ≤20m στην αποφρακτική θέση, όπως σαλόνια που αποκολλάται από 0-1 τοίχο ( PS: ίδιους χώρους ΟΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟ). Είναι συνήθως χρησιμοποιείται σε ευρύ ανοικτό χώρο, που δεν χρησιμοποιούνται μόνο στην τηλεόραση BOX ή απομακρυσμένη λειτουργία DVD, αλλά για τον έλεγχο TV BOX ή DVD απομακρυσμένα μέσω του δέκτη ή CCD / CCTV κάμερα και οποιαδήποτε άλλη συσκευή με RCA λιμάνι / AV.


* Μπορεί να υποστηρίξει IR τηλεχειριστήριο στο δέκτη τέλος να συνειδητοποιήσουν το λειτουργία του ασύρματου ελέγχου των συσκευών από μια άλλη χώρα. υποστηρίζει βίντεο μετάδοση σύστημα PAL / NTSC και στερεοφωνικό μετάδοση ήχου.


* Χρησιμοποιήστε 2.4GHz ISM ζώνη συχνοτήτων, πολλαπλά επιλεκτική κανάλια υποστηρίζεται αντι-παρεμβολών από ασύρματα. Ο πομπός και ο δέκτης χρησιμοποιούνται σε το ίδιο κανάλι σε ένα ζευγάρι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους τρόπους point-to-multipoint ή multipoint-to-multipoint.


* Αυτή η μονάδα διαθέτει μόνο Standard Definition (SD) συμβατότητα, χρησιμοποιεί RCA εισόδους και εξόδους, δεν λειτουργεί με το Sky + HDMI. Υποστήριξη μέγεθος TV: κάτω των 40 ετών ίντσα 


* Αν είχαν εγκατασταθεί οικογένεια ή το γείτονά σας εξοπλισμό 2.4G, όπως Ασύρματη σύνδεση Wi-Fi ή ασύρματο τηλέφωνο, επιλέξτε σειρά 5.8g av αποστολέα, όπως PAT-556.


PAKITE Ασύρματο πομπό AV δέκτης είναι καλά γνωστές και επαγγελματία. Ένα AV ασύρματο πομπό και δέκτη μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κρυφές κάμερες. ασύρματης παρακολούθησης βίντεο μας δέκτες είναι ιδανική για τη λήψη βίντεο σε μεγάλες αποστάσεις και να σας εξοικονομήσει χρόνο και την απογοήτευση.

Source: Τι μπορεί να PAT-220 AV ασύρματο πομπό και δέκτη να κάνει;

没有评论:

发表评论