2017年3月2日星期四

PAKITE αποστολέα HDMI Βίντεο - Πλεονέκτημα



Τώρα, δεν υπάρχει κάποια από Πλήρης HDMI Wireless AV αποστολέα (ασύρματη αποστολέα AV, επίσης, γνωστό και ως βίντεο αποστολέα, Wireless TV αποστολέα, DigiSender ), Full HD ανάλυση με 10-50 μετρητής φάσμα που καλύπτει. Έτσι, αυτό είναι το πλεονέκτημα της PAKITE αποστολέα HDMI Wireless AV;

PAKITE Μάρκα Ασύρματη σύνδεση HDMI πομπός και δέκτης 480P υποστήριξη, 576p, 720p, 1080i, 1080P @ ανάλυση 60Hz είσοδο από HDMI Jack, ο ανάλυση εξόδου είναι 720 * 576P.

PAKITE Μάρκα HDMI Video Sender Δεν το Full HD ψήφισμα, αλλά υποστηρίζουν την πιο δημοφιλή HDMI Jack με 720 * ανάλυση 576p, αυτό είναι για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς.

Μετά την επανεξέταση της παραπάνω παραμέτρου, Πλήρης HDMI ασύρματο πομπό και του δέκτη μοιάζει πολύ καλύτερα από ό, τι PAKITE Brand.

PAKITE Μάρκα βίντεο HDMI υποστήριξη αποστολέα Ένας πομπός και δέκτης πολλών? Αλλά οι περισσότεροι από Full HD ανάλυση βίντεο αποστολέα κάνουμε Δεν υποστηρίζουν ένα πομπό και δέκτη πολλά, μόνο για το σημείο στο σημείο μετάδοση.

PAKITE Μάρκα βίντεο HDMI υποστήριξη αποστολέα χρησιμοποιείται σε διαφορετικά δωμάτια: Αλλά οι περισσότεροι από Full HD ανάλυση βίντεο αποστολέα μόνο στήριξης που χρησιμοποιείται στο ίδιο δωμάτιο, δεδομένου ότι το εύρος ζώνης το εύρος κάλυψης θα είναι πολύ μικρή, όπως 50μ ή λιγότερο.

PAKITE Μάρκα HDMI Ασύρματη αποστολέα AV τιμή μονάδας είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι Πλήρης ανάλυση HDMI, Full ασύρματο AV HDMI αποστολέα με 200 μ κόστος ανά μονάδα τιμή φάσμα που καλύπτει περίπου 350-400usd ανά σετ για χονδρικής, αλλά και για PAKITE Μάρκα Wireless AV αποστολέα γύρω από 100USD για χονδρική πώληση.

Συγκρίνοντας όλα το γεγονός, 720 * ανάλυση 576P θα είναι πολύ κατάλληλο για οικογενειακή χρήση.

Source: PAKITE αποστολέα HDMI Βίντεο - Πλεονέκτημα

没有评论:

发表评论