2017年3月2日星期四

Πέντε λόγοι για να επιλέξετε PAKITE




PAKITE είναι ένα εργοστάσιο των ασύρματων αποστολέα av, Αποστολείς AV αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας, έχουμε τους παράγουν για πάνω από 7 χρόνια τώρα.
ασύρματο μας φάσμα AV αποστολέα χέρι-διάλεξε από το ασύρματη αποστολέα AV βιομηχανία πρέπει να προσφορά. Μπορείτε να αγοράσετε κατώτερα, φτηνά αποστολείς AV από το eBay, ωστόσο, δεν θα βρείτε μονάδες καλύτερη ποιότητα με την ευνοϊκή τιμή και την εξυπηρέτηση ως PAKITE.

Πολυ επιλογή:
Έχουμε 17 μοντέλα των ασύρματων αποστολέα AV, 2.4GHz συχνότητα μπάντα έχει 11 μοντέλα και ζώνη συχνοτήτων 5.8GHz έχει 6 μοντέλα. 2.4GHz και 5.8GHz είναι ελεύθερη ζώνη συχνοτήτων για προσωπική χρήση. Τώρα αγορά έχει τόσες πολλές συχνότητα 2.4GHz μπάντα ασύρματη συσκευή (ασύρματο τηλέφωνο, ποντίκι, πληκτρολόγιο, Wi-Fi router), σήμα Μαΐου παρεμβολή μεταξύ αυτών ασύρματη συσκευή. Έτσι παράγουμε το προϊόνμε διαφορετική ζώνη συχνοτήτων για παρεμβολή αποφύγει.
Σταθερή μετάδοση:
Σύμφωνα με την ανατροφοδότηση των χρηστών, θέλω να τους χρησιμοποιούν STB και τηλεόρασης σε διαφορετικό όροφο, έτσι ώστε να σχεδιάσει το μοντέλο του αποστολέα ασύρματη av PAT-266 και το PAT-260 και τοPAT-360, εκείνους λειτουργία είναι για διαφορετικό όροφο, εμβέλεια εκπομπής 350 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, ακόμα κι αν πέρασε έναν όροφο, η εικόνα εξακολουθεί να είναι σταθερή και σαφής.
Καλή ποσότητα:
Όλα καλός ήταν δοκιμή τουλάχιστον τρεις φορές πριν από την αποστολή.
Γρήγορη παράδοση:
Ουδέτερη μάρκα 100sets: 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Ουδέτερη μάρκα 500sets: 5-7 εργάσιμες ημέρες.
ΚΑΕ: MOQ: 500sets? Παραδώστε ημερομηνία: 20-25 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση τα δείγματα.
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση:
Παρέχουμε ένα ετή εγγύηση o όλων των τελικών χρηστών, ακόμα και αν το αγοράσετε από το eBay ή το Amazon, οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορείς ανατροφοδότηση μας, Η ομάδα τεχνολογίας μας, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε για σας.

Τώρα, χιλιάδες των πελατών είχε επιλέξει PAKITE μάρκα ασύρματη αποστολέα AV, και εσείς;

Source: Πέντε λόγοι για να επιλέξετε PAKITE

没有评论:

发表评论