2017年3月2日星期四

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PAT-433 Wireless Extender IR;


Πρώτον, PAT-433 είναι ένας τύπος Extender ασύρματη IR, Χρησιμοποιείται για παράταση η υπέρυθρη απόσταση τηλεχειρισμού.

PAKITE PAT-433 TV IR αποστολέα είναι 433.92MHz ISM ζώνη συχνοτήτων, 38KHz υποστήριξη IR τηλεχειριστήριο, υποστήριξη 200 μέτρων απόσταση με τηλεχειριστήριο στη γραμμή της θέαμα.

PAKITE PAT-433 των οποίων το ένα τεμ πομπό και ένα τεμ δέκτη, όπως στην παρακάτω εικόνα:

Πομπός

Δέκτης
Δύο περιπτώσεις:
Πρώτα: για την τηλεόραση τον έλεγχο σε από άλλο τόπο.
Αν θα χρησιμοποιήσετε PAT-433 IR repeater με τον έλεγχο (αύξηση ή μείωση) της έντασης της τηλεόρασης, τότε θα πρέπει να θέσει το δέκτη στο τέλος tv, όπως η ακόλουθη εικόνα 1, και το τηλεχειριστήριο στο τέλος του πομπού ως εικόνα 2.

εικόνα 1

εικόνα 2 


Δεύτερος: για έλεγχο Set Top Box / DVD στο τέλος TV.
Αν set top box και τηλεόραση τοποθετήθηκαν σε διαφορετικές δωμάτια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε PAT-433 για τον έλεγχο set top box για να αλλάξει το πρόγραμμα στην τηλεόραση τέλος. Στη συνέχεια θα πρέπει να θέσει δέκτη σε set top box καταλήγουν ως picture1, και τον έλεγχο πομπό στο τέλος της τηλεόρασης ως picture2.
IR καλωδίου: σύνδεση του πομπού με τηλεόραση ως εικόνα 3, δέκτης συνδεθεί με set-top box ως εικόνα 4, αυτό είναι για τα κρυφά δέκτη σε Set Top Box τέλος, αν δεν είναι ανάγκη να κρυφές Δέκτης, IR καλώδιο δεν είναι ανάγκη να συνδέω.

εικόνα 3

εικόνα 4


Είναι λίγο δυσκολία στην κατανόηση; Απλά πρέπει να θυμόμαστε τον έλεγχο στο τέλος του πομπού, τότε όλα θα είναι εντάξει. Αν ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει, καλώς μήνυμα άδειας μαζί μας.

Source: Πώς να χρησιμοποιήσετε το PAT-433 Wireless Extender IR;

没有评论:

发表评论