2017年3月2日星期四

Θα πρέπει να Αναβαθμίστε μου φορτιστή αυτοκινήτου;



ο επικράτηση των έξυπνων τηλεφώνων, ταμπλέτες, μονάδες GPS, και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές το αυτοκίνητο-πολλοί από αυτούς τροφοδοτείται μέσω USB-σημαίνει ότι έχουν μια άμεσα διαθέσιμη πηγή USB-φόρτισης είναι κοντά αναγκαιότητα για πολλούς ανθρώπους. Εάν έχετε ένα αυτοκίνητο, είναι Αξίζει να έχει ένα ειδικό φορτιστή USB που συνδέεται στην 12-volt του αυτοκινήτου σας εξάρτημα εξόδου (aka, η αναπτήρα για μεγαλύτερα παιδιά).

Ακόμη και Αν το αυτοκίνητό σας είναι πρόσφατη αρκετό για να συμπεριλάβει μια θύρα USB για την ενσωμάτωση της μουσικής αναπαραγωγής και τα τηλεφωνήματα με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας, μπορεί ακόμα να αξίζει να δαπανώνται χρήματα ή έτσι για μια ειδική συσκευή φόρτισης, προκειμένου να πάρει μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης. Αυτό συμβαίνει γιατί ενσωματωμένη θύρα USB του αυτοκινήτου σας (ες) που συνήθως τίθεται μόνο 1 amp της ρεύμα, το οποίο δεν είναι αρκετό για να χρεώνουν ένα δισκίο ή ακόμη και νεότερα iPhone σε πλήρη ταχύτητα. Αν τρέχετε μια εφαρμογή όπως το Google Maps, χρησιμοποιώντας τη θύρα USB του αυτοκινήτου σας μπορεί να δεν φορτίζετε το τηλέφωνό σας πιο γρήγορα από ό, τι χρησιμοποιεί ενέργεια, ώστε να μπορείτε να καταλήξετε σε σας προορισμού με το ίδιο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, όπως όταν έχεις μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα και αν εσύ ήταν να πάρει φόρτισης πλήρη ταχύτητα από μια ενσωματωμένη θύρα USB, τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν μόνο μία τέτοια θύρα. Αξίζει να ξοδέψει λίγα δολάρια για να έχουν μια πάντα-έτοιμη, φορτιστή υψηλής ταχύτητας, ειδικά δεδομένου ότι μπορεί να σας χρεώσει δύο ή περισσότερες συσκευές από ένα ενιαίο εξάρτημα εξόδου-οικογένειά σας και τους φίλους σας θα εκτιμήσουν ότι ..

Ομοίως, εάν έχετε έναν φορτιστή USB που αγοράσατε πριν από δύο χρόνια, κατά πάσα πιθανότητα δεν βάζει μόνο 1 amp. Αναβάθμιση θα σας παρέχει με ταχύτερους χρόνους φόρτισης και η ικανότητα να χρεώνουν τα δισκία και άλλες συσκευές υψηλής τάσης. Το ίδιο ισχύει και αν φορτιστής σας έχει μόνο μία θύρα USB. Ζούμε σε μια εποχή πολυ-συσκευή, οπότε είναι λογικό να έχει πολλαπλές θύρες USB φόρτισης.

Ωστόσο, αν έχετε μόλις αγοράσει ένα φορτιστή USB που παρέχει τουλάχιστον 2 αμπέρ από κάθε ένα από τους λιμάνια, δεν υπάρχει κανένας λόγος για την αναβάθμιση. Αν και θα είστε σε θέση να φορτίσει το iPad σας Air ελαφρώς πιο γρήγορα με κορυφαία επιλογή μας, η διαφορά δεν είναι αρκετά μεγάλη για να περάσετε περισσότερα χρήματα τώρα.

  Pakite σειρά CU53B φορτιστή αυτοκινήτου διπλό USB θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για σας, αν και είναι απίστευτα μικρό, η εξέγερση διπλή δεν είναι τόσο μικρό που είναι δύσκολο να αφαιρώ. Είναι σηκώθηκε σε κάθε συσκευή που έριξε σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών iPhones, iPads, ένα OnePlus One, και ένα Samsung Galaxy S5, η φόρτιση κάθε σε πλήρη ταχύτητα. Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, προσφέρει την καλύτερη ισορροπία της εξουσίας και των τιμών, και η τιμή αυτού του διπλού φορτιστή λιμάνι είναι τόσο χαμηλή ώστε δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρούν ένα μοντέλο μίας θύρας.

Source:Θα πρέπει να Αναβαθμίστε μου φορτιστή αυτοκινήτου;

没有评论:

发表评论