2017年3月2日星期四

Νέα προϊόντα: PAKITE HDMI υποδοχή Wireless A / V Sender


PAKITE Μάρκα HDMI Jack αποστολέα ασύρματη av (ασύρματη HDMI πομπός και δέκτης) θα είναι προς πώληση στο Σεπ, αυτό είναι μια καλή είδηση ​​για την παλιά τους πελάτες και τους τελικούς χρήστες.

PAKITE ασύρματο πομπό και δέκτη HDMI είναι 576p ανάλυση με HDMI Jack, η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι Full HD αποστολέα ασύρματη av? HDMI Jack ασύρματη αποστολέα AV υποστήριξη 300 μέτρα εύρος μετάδοσης σε ανοιχτό χώρο, ότι η οικογένειά την κάλυψη των αναγκών σε κοινή χρήση, αν η ανάλυση Full HD, η εμβέλεια εκπομπής θα μπορούσε να μην είναι τόσο πολύ? HDMI Jack ασύρματη αποστολέα AV υποστήριξη ενός πομπού και δέκτη πολλά, τα περισσότερα από Πλήρης αποστολέα ασύρματο AV HD δεν υποστηρίζουν, πλήρη αποστολέα ασύρματη av HD είναι το σημείο στο σημείο μετάδοσης, έτσι δεν υποστηρίζει ένα πομπό και δέκτη πολλά, εκτός από την απόσταση μεταφοράς είναι πολύ μικρή? ασύρματο πομπό HDMIυποστήριξη IR τηλεχειριστήριο επίσης.
Σε σύγκριση με το SDI RCA / AV και HDMI Jack ασύρματη av αποστολέα, Το νέο μοντέλο HDMI κρατώντας όλες τις πλεονέκτημα της AV Jack, και το κόστος θα είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι Full HD Sender Ασύρματη σύνδεση AV, ότι θα κάνει HDMI Jack ασύρματη av αποστολέα ανοίξει μια νέα αγορά μεταξύ SDI και αποστολέα HDMI.

Τώρα, δεχόμαστε κρατήσεις HDMI Wireless AV Sender, ευπρόσδεκτοι να αφήσει μήνυμα σε www.pakite.net

Source: Νέα προϊόντα: PAKITE HDMI υποδοχή Wireless A / V Sender

没有评论:

发表评论