2017年3月2日星期四

τρόπο μετάδοσης HD και χαρακτηριστικά του συστήματος εποπτείας


Με τη δικτύωση, υψηλής ευκρίνειας, έξυπνο, ανάπτυξη ενσωμάτωση, μετάδοση Εποπτικό σύστημα τεχνολογία συνεχίζει την καινοτομία και την αναβάθμιση.

Ως αναπόσπαστο μέρος του συστήματος παρακολούθησης, η διαφορετική τρόποι μεταφοράς έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με βάση την παραγωγή της μηχανής σήμα, παρακολούθηση βίντεο HD έχει μια ποικιλία του τρόπου μετάδοσης.

HD κάμερα Web: που προσαρμόζει το πρότυπο μετάδοσης Ethernet, η σύντομη μετάδοση απόστασης προσαρμογή του αθωράκιστο καλώδιο συνεστραμμένου ζεύγους, το μακρύ μετάδοση απόσταση προσαρμόσει κυρίως οπτικές ίνες ή ασύρματα. Οπτική ίνα μετάδοσης χρησιμοποιούν κυρίως Ethernet πομποδέκτη οπτική ίνα, Ethernet switch, PON και άλλο εξοπλισμό. Ασύρματη έκδοση του 3G, 4G, WiFi και WiMAX.

μετάδοσης του δικτύου είναι η κυρίως λειτουργία μετάδοση παρακολούθηση βίντεο υψηλής ευκρίνειας, δεδομένου ότι έχουν μικρή μετάδοσης το εύρος ζώνης, χαμηλό κόστος, ευέλικτο δικτύωσης διαθέτει χαρακτήρα. Αλλά την ίδια χρόνο, αλλά το συμπιεσμένο ποιότητα του βίντεο, η λανθάνουσα κατάσταση, η σαφήνεια της κυκλοφορίας των η διαδικασία δεν είναι τόσο καλή όσο μη συμπιεσμένο βίντεο. Έτσι δεν είναι κατάλληλο για κάποιος έχει υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας βίντεο.

HD-SDI κάμερες: το HD ψηφιακή συνιστώσα σειριακή διασύνδεση (Διεπαφή BNC), μη τρόπο συμπίεσης. Ομοαξονικό καλώδιο χρησιμοποιείται για μικρή απόσταση μετάδοσης, μεγάλης απόστασης μετάδοση μέσω ινών, HD-SDI οπτικών εξοπλισμός. Η μέθοδος μετάδοσης HD-SDI μπορεί μετάδοση υψηλή ποιότητα εικόνας, ασφάλεια υψηλού επιπέδου, δεν λανθάνουσα κατάσταση, κατάλληλο για εφαρμογές σε υψηλές απαιτήσεις τόσο την ποιότητα και την ασφάλεια της εικόνας. Λόγω HD-SDI μετάδοση βίντεο το εύρος ζώνης είναι 1.485Gbps, λαμβάνουν υψηλό εύρος ζώνης θα προσθέσει το κόστος του δικτύου, σε το ίδιο δίκτυο ομίλου στιγμή έχουν επίσης το όριο, μόνο η χρήση του από σημείο σε σημείο μετάδοση οπτικών ινών.

Προς το παρόν, δεν έχει έρθει σε οπτική τεχνολογία κωδικοποίησης χωρίς απώλειες για την επίλυση HD-SDI πρόβλημα το εύρος ζώνης, το οποίο χρησιμοποιεί μια διασύνδεση HD-SDI, στη μετάδοση του HD βίντεο κωδικοποίησης οπτική χωρίς απώλειες, ώστε να μειωθεί το εύρος ζώνης σε 1/6 του το πρωτότυπο. βίντεο HD οπτική χωρίς απώλειες κωδικοποίησης μπορεί να μειωθεί σημαντικά το κόστος, ενιαίο μήκος κύματος μπορεί να υποστηρίξει 8 HD-SDI μετάδοση βίντεο και η δικτύωση και υποστήριξη μετάδοσης τύπο κόμβου.

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το νέο έξυπνη τεχνολογία ανάλυσης και τεχνολογία αποθήκευσης σύννεφο, τη θέλησή της ασφάλειας σταδιακά αρχίζει η εφαρμογή εικόνα 4K. Ως ένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας εφαρμογές μετάδοσης αντιμετωπίζουν επίσης πιο δύσκολα τεστ, η υψηλής ευκρίνειας τεχνολογία μετάδοσης δικτύου απαιτεί μεγαλύτερο εύρος ζώνης, πιο υψηλό τσιπ τεχνολογία, υψηλότερη πλατφόρμα εφαρμογών, πιο απαιτητικό περιβάλλον εργασίας, πιο σαφή εικόνα.

 Καλα ΝΕΑ: PAKITE ασύρματο HDMI πομπό και δέκτη με υποδοχή HDMI έρχεται σύντομα, η HDMI αποστολέαχρησιμοποιείται για τη συσκευή τηλεόρασης με θύρα HDMI. Αναμονή για το ερώτημά σας σχετικά με το ασύρματο HDMI πομπό και δέκτη.

Source: τρόπο μετάδοσης HD και χαρακτηριστικά του συστήματος εποπτείας

没有评论:

发表评论