2017年3月2日星期四

Αποστολέας AV Σήμα



Αποστολέας AV σήματος Ονομάζεται επίσης AV σήμα του πομπού και Δέκτη, είναι για το σήμα AV νεοφώτιστων μεταξύ της συσκευής πηγής σήματος για την παρακολούθηση.

Η οποία συσκευή μπορεί να χρειαστεί σήμα AV Αποστολέας; Όπως πηγή σήματος Πρέπει να συνδεθείτε με την οθόνη, τότε ίσως χρειαστεί συνδέσετε ένα καλώδιο τεμ από συσκευή πηγής για την παρακολούθηση. Αλλά αν χρησιμοποιείτε σήμα AVαποστολέας, Τότε το καλώδιο μεταξύ συσκευή-πηγή στην οθόνη δεν είναι απαραίτητη.
Παράδειγμα: τώρα, όλο και περισσότερες οικογένεια έχει πάνω από 1 σετ τηλεόραση, αλλά set-top box ή δορυφορικό δέκτη μόνο ένα σετ. δορυφόρος δέκτης είναι πολύ ακριβά σε κάποια χώρα, εκτός αυτού, ο κάθε δορυφόρος δέκτης είναι υπεύθυνος από το χειριστή του μεταφορέα, λοιπόν κάποιος χρήστης μπορεί να ρωτήσει: «ότι είναι δυνατόν αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο ένα σετ δορυφορικό δέκτη, αλλά έχω 2 τηλεόραση;

AV Σήμα Αποστολέας Είναι απαραίτητο σε αυτή την κατάσταση, απλά Συνδέστε τον πομπό με δορυφορικό δέκτη, και τα τμήματα του δέκτη του av σήμα αποστολέας συνδεθεί με τηλεόραση, μία φορά σε ισχύ, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά βίντεο σε παρακολουθεί τέλος. Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να επιβεβαιώσετε: pls σιγουρευτείτε δορυφορική σας δέκτης έχει RCA Jack / Scart Jack / S-Video Jack, αν δορυφορικός δέκτης σας διαθέτει η παραπάνω Jack, τότε μπορείτε να αλλάξετε την Scart / S-video Jack σε RCA Jack από ένα τεμ φθηνά μετατρέψετε.

Αλλά αν δορυφορικός δέκτης σας διαθέτει μόνο HDMI Jack, μπορεί να Πρέπει AV Σήμα Αποστολέας με HDMI Jack, PAKITE αναπτύσσει αυτό το μοντέλο, θα είναι στην πώληση τον Αύγουστο, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Source: Αποστολέας AV Σήμα

没有评论:

发表评论