2017年3月2日星期四

Συγκρίνετε Wireless τηλεόραση αποστολέα μοντέλο PAT-220 και PAT-330




PAKITE μάρκα Ασύρματος AV αποστολέα έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, αλλά δεδομένου ότι ο χαρακτήρας των ασύρματων προϊόντων είναι πολύ ιδιαίτερη, τόσοι πολλοί υπολογιστές-πελάτες ενδέχεται να παρεξήγηση.

Είναι μοντέλο PAT-220 Ασύρματο Αποστολέας TV για να μεταδώσει και τα δύο ψηφιακή και αναλογικό σήμα από 433.92MHz ασύρματα μετάδοσης? Ζώνη συχνότητας 2.4GHz ISM? υποστήριξη 150 μετρητή Εύρος μετάδοσης στη γραμμή της όρασης? και την υποστήριξη 38kHz τηλεχειριστήριο υπερύθρων, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε απομακρυσμένη ελέγξετε τα κανάλια στο τέλος του δέκτη/τηλεόραση.

Αλλά PAT-330 είναι ζώνη συχνότητας 2.4GHz ISM? υποστήριξη 150 μετρητή Εύρος μετάδοσης στη γραμμή της όρασης? μεταδίδουν το αναλογικό και ψηφιακό σήμα από 433.92MHz ασύρματα, αλλά δεν υποστηρίζουν αυτό το μοντέλο IR τηλεχειριστήριο, έτσι ώστε δεν μπορείτε να αλλάξετε κανάλια στο τέλος δέκτης αν πομπός και δέκτης τοποθετήθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια.

Ο λόγος γιατί προτείνουμε στο χρήστη Επιλέξτε PAT-220 για την τηλεόραση είναι επειδή το ir τηλεχειριστήριο λειτουργία. Περισσότεροι από τους πελάτες να επιλέξετε μας ασύρματο Αποστολέας TV είναι για σχέδιο να τοποθετήσετε πομπός και δέκτης στα δωμάτια διαφορά, έτσι PAT-220 είναι καλύτερα για το χρήστη τηλεόραση. 

PAT-330 είναι πιο κατάλληλο για τη φωτογραφική μηχανή cctv μετάδοση βίντεο από την κάμερα cctv για την παρακολούθηση, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε κανάλια ή να προσθέσετε/μείωση του όγκου, έτσι PAT-330 είναι πολύ ευνοϊκή για cctv κάμερα χρήστη cctv κάμερα.

Αγαπητοί πελάτες, επιβεβαιώστε το χρησιμοποιούν περιβάλλοντα με τις πωλήσεις μας πριν κάνετε την παραγγελία, δεν θα θέλαμε να σας δω να κάνει λάθος παραγγελία σας ασύρματο Αποστολέας TV μπορεί να οδηγήσει δεν λειτουργεί.

Source: Συγκρίνετε Wireless τηλεόραση αποστολέα μοντέλο PAT-220 και PAT-330

没有评论:

发表评论