2017年3月2日星期四

Γιατί μου ένα / v πομπός δέκτης δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά;


Ασύρματο προϊόν είναι ένα μαγικό προϊόν. Δοκιμή, δεν μπορεί να λειτουργήσει, αλλά να το δοκιμάσετε, το εργασίας Νομάρχης. Αλλά γιατί;

Εάν ο αποστολέας av δεν μπορεί να λειτουργήσει ως κανονική, θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με πωλητή ζητούν λύση ούτε επιστροφή των προϊόντων, και διαμαρτύρονται η ποιότητα δεν είναι καλή, που είναι κάνουν και αγοραστή και πωλητή fells δυστυχισμένοι. PAKITE ήθελα να εξαλείψει σας αρνητικό συναίσθημα και να έρθει έξω λύση για σας.

Εδώ έχουμε μιλήσει για την RCA και Αποστολέας av HDMIμετάδοση ήχου, αλλά δεν βίντεο ή μετάδοση βίντεο αλλά χωρίς ήχο. Αν συναντήσετε ότι ερωτήσεις.

Πρώτον: διπλό Ελέγξτε όλες καλωδιακή σύνδεση είναι σωστή, αν σας AV αποστολέα είναι να συνδεθείτε με το σήμα ή παρακολουθεί από καλώδιο RCA, τότε θα πρέπει να συνδέσετε το κόκκινο κίτρινο λευκό καλώδιο με αντίστοιχη υποδοχή χρώματος. Παρακαλώ σημείωσε: κόκκινος, μπλε, πράσινο είναι δεν υποδοχή RCA, είναι διαφορετικό σήμα προέλευσης.

Δεύτερον: Παρακαλούμε ελέγξτε τόσο πομπός όσο και δέκτης καλώδιο σύνδεση είναι Χαλαρώστε δεν υπάρχει, αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε ένα άλλο καλώδιο av.

Τρίτον: αυτή η κατάσταση είναι σπάνια, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Μερικές από Δορυφορικός δέκτης έχει υποδοχή HDMI και RCA / S-video υποδοχή, έτσι ο χρήστης θα συνδεθεί ένα σύνολο τηλεόραση με δορυφορικό δέκτη με υποδοχή HDMI, ίδια στιγμή συνδεθείτε πομπός με δορυφορικό δέκτη, που σημαίνει το δορυφορικό δέκτη έχει δύο ομάδα έξοδος av, αλλά μερικά από δορυφορικό δέκτη δεν υποστηρίζουν δύο ομάδα σήματος av έξω θέσει κατά τις ίδιες ώρες, που θα οδηγήσει σε μια άλλη τηλεόραση στο τέλος δέκτης δεν υπάρχει σήμα ήχου ή βίντεο , ακόμα και αν κάνει ο δέκτης δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αν συναντήσετε την τρίτη κατάσταση, χρειάζεστε ακριβώς έναν πομπό με δύο δέκτη, θα είναι εφαρμόσιμη.

Οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις σχετικά με Ασύρματος av αποστολέα, welcome αφήσει μήνυμα μαζί μας.

Source: Γιατί μου ένα / v πομπός δέκτης δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά;

没有评论:

发表评论