2017年3月2日星期四

Μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο σειρές AV αποστολέα στο σπίτι μου;


Ασύρματο αποστολέα TV (επίσης γνωστό ως ασύρματο αποστολέα AV, Digisender, ασύρματη αποστολέα βίντεο) Είναι μια συσκευή που θα σας αφήσει εξ αποστάσεως έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό σας, χωρίς να τρέχει ένα καλώδιο, και είναι πολύ εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση, αλλά η αδυναμία δεν μπορεί να υποστηρίξει το ρολόι κανάλια διαφορά.
Εκείνη τη στιγμή, ο χρήστης βγει μια λύση: μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο δορυφορικό δέκτη για δύο σετ τηλεόρασης, το ίδιο κάνει και το ασύρματο αποστολέα τηλεόραση μπορεί να υποστηρίξει τέτοιο; Η απάντηση είναι «σίγουρα ναι." Αν κάποιος μπορεί να κάνει, όπως ότι, ένα σπίτι χρειάζονται δύο σετ ασύρματων αποστολέα tv, εγώ θα προτείνω να χρησιμοποιήσετε δύο σειρά διαφοράασύρματη αποστολέα tv.

Αν τέτοιες περιπτώσεις:
Κατ 'αρχάς, όπως γνωρίζετε, ασύρματη συσκευή είναι εύκολο να πάρει παρεμβολές από άλλες ασύρματες συσκευή, την ίδια θεωρία με την ασύρματη tv αποστολέα, γι 'αυτό θα προτείνουμε να τοποθετήσετε τα δύο που ασύρματων αποστολέα τηλεόραση όσο είναι δυνατόν, όπως μία μονάδα χώρα στο πρώτο όροφο και δεύτερο σετ τοποθετούν σε δεύτερη πάτωμα.
Δεύτερον, η πρώτη av αποστολέα στον πρώτο όροφο θα προτείνω εσυ διαλέγεις PAT-220/ PAT-240, δεδομένου ότι η σύντομη μετάδοση εύρος είναι δύσκολο να μεταδώσει σε δεύτερο όροφο, ότι θα αποφευχθεί η άσκοπη παρέμβαση.
Τρίτον, στο δεύτερο όροφο θα προτείνω PAT-536 και PAT-556, Smart F1 σειρά av υποστήριξη αποστολέα και F2 πρόσβαση στο τηλεχειριστήριο ο δορυφόρος δέκτης. Πρόσβαση F1 είναι το ίδιο με το PAT-220 /PAT-240, Αλλά αν αλλάξετε το πρόσβαση σε F2, τότε το υπέρυθρο σήμα του τηλεχειριστηρίου δεν θα πάρει παρέμβαση.
Τέλος, η συχνότητα 2.4GHz είναι ζώνη συχνοτήτων διαφορά με 5.8GHz, έτσι ώστε η ζώνη συχνοτήτων δεν θα πάρει καμία παρέμβαση.
Αυτή είναι μια λύση για κάποιον χρειάζεται ασύρματη av αποστολέας για πολλές σειρές της τηλεόρασης για να πάρει κανάλια διαφορά.

Source: Μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο σειρές AV αποστολέα στο σπίτι μου;

没有评论:

发表评论