2017年3月2日星期四

Ασύρματη σύνδεση HDMI



Τι είναι το ασύρματο HDMI;
Ασύρματος HDMI είναι μια τεχνολογία για την εξυπηρέτηση των ασύρματων βίντεο υψηλής ευκρίνειας και ήχου σε καταναλωτικά ηλεκτρονική. Αυτή είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία, όπως μπορείτε να πείτε από το χαμηλό αριθμός των προϊόντων που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, Ασύρματη σύνδεση HDMI είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για την τοποθέτηση τρύπες στους τοίχους σας για να τρέξει τα καλώδια HDMI μέσω. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μεταδίδονται σε πλήρη ανάλυση 1080p με τη χρήση πιο Wireless HDMI κιτ συμπαθεί Pakite κιτ HDMI φαίνεται παραπάνω είναι σχεδιαστεί για να βοηθήσει να γίνει εγκαθιστά πολύ πιο εύκολο όταν δεν μπορείτε να κολλήσετε συστατικά το ίδιο δωμάτιο.

Το μέλλον της Ασύρματη σύνδεση HDMI:
Τελικά όλες οι συσκευές που δέχονται καλώδια HDMI τώρα θα έχουν ασύρματη τεχνολογία HDMI χτισμένο το. Επί του παρόντος, είναι ακριβώς πάρα πολύ ακριβά για να χρησιμοποιήσετε μια δυνατότητα που δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί από τους καταναλωτές. Pakite νέα εταιρεία ξεκίνησε ένα ασύρματο πομπό HDMI κιτ με ευνοϊκές τιμές.
PAKITE Μάρκα HDMI Video Sender δεν είναι η ανάλυση Full HD, αλλά και τη στήριξη των πλέον δημοφιλής HDMI Jack με 720 * ανάλυση 576p, αυτό είναι για να καλύψουν την αγορά αιτήματα.

πομποί ασύρματο HDMI:
Πολλές λύσεις απαιτούν τόσο την ασύρματο HDMI πομπός και δέκτης.
Ένα ασύρματο πομπό HDMI είναι μια συσκευή που είναι συνδεδεμένο στη συσκευή πηγής, δηλαδή, ο υπολογιστής σας. ο πομπός καταγράφει την οθόνη του υπολογιστή και το στέλνει σε ένα δέκτη μέσω κάποιου είδους ασύρματη σύνδεση.
Πλεονεκτήματα: Χρησιμοποιεί τη δική ασύρματη συχνότητα της και ως εκ τούτου συχνά μια καλή και σταθερή ποιότητα ροής.
Μειονεκτήματα: Θα πρέπει να συνδέσετε ένα USB stick ή HDMI στον υπολογιστή σας. Αυτό αποκλείει το κινητό ή το tablet χρήση αμέσως. Και αν δεν έχετε μια συμβατή θύρα HDMI του υπολογιστή σας, θα χρειαστείτε ένα προσαρμογέα και μετατροπέα, όπως είναι η περίπτωση με ένα κανονικό καλώδιο HDMI.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο HDMI;
Λοιπόν, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν καλώδια, αν μπορείτε να το κάνετε ασύρματος?
Ασύρματη σύνδεση HDMI είναι απαραίτητη όταν ένα ενσύρματο σύνδεση θα ήταν πάρα πολύ ογκώδη ή άβολο. Είναι σίγουρα καλύτερα από ό, τι να χρειάζεται να εγκαταστήσετε καλώδια κάτω από το δάπεδο ή τους τοίχους ενός γραφείου ή δημιουργώντας DIY λύσεις που περιλαμβάνουν zip δεσμούς και κολλητική ταινία για να τρέξει τα καλώδια κατά μήκος του δαπέδου.

Source:Ασύρματη σύνδεση HDMI

没有评论:

发表评论