2017年3月2日星期四

Τύποι AV αποστολέων Wireless



Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι αποστολέων AV, κάθε μεταδίδει σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων: 2,4 GHz ή 5,8 GHz. Το διαφορετικό Οι συχνότητες που μεταδίδονται με ραδιοκύματα, μέσω της χρήσης μιας κεραίας συνδέονται με το πομπό και δέκτη. Το φάσμα συχνοτήτων καθορίζει την συνολική ποιότητα του σήματος μετάδοσης του πομπού προς τον δέκτη.

2.4GHz Wireless AV Sender:
2.4 GHz AV αποστολέα είναι πιο δημοφιλής από 5,8 GHz AV αποστολέας. ζώνη συχνοτήτων 2.4GHz έχει ισχυρή ικανότητα διεισδυτικά και κατάλληλο για την περιβάλλον υπάρχοντα τοίχο, ειδικά για χρησιμοποιούνται σε διαφορετικούς ορόφους. 2.4 GHzAV αποστολέας'S τηλεοπτική εικόνα μπορεί να είναι ασαφής ή είναι δύσκολο να δείτε, λόγω της συχνότητας παρεμβολές που προκαλούνται από άλλες συσκευές στο σπίτι. Τέτοιες πηγές μπορεί να περιλαμβάνουν παρακολούθησης μωρού, WiFi, και οτιδήποτε που λειτουργεί με συχνότητα 2,4 GHz.

5.8 GHz Wireless AV Sender:
5.8 GHz AV αποστολέα χρησιμοποιεί μια σχετικά νέα μορφή της τεχνολογίας που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Είναι πιο ακριβά, επειδή το σήμα εξόδου και η εικόνα είναι σαφέστερη. ζώνη συχνοτήτων 5.8GHz έχει ισχυρή ικανότητα αντι-παρεμβολών και είναι κατάλληλο για ανοιχτό χώρο. Με αυτή τη ρύθμιση, υπάρχει μικρή παρεμβολή από άλλες ραδιοσυχνοτήτων όπως είναι η περίπτωση με η AV αποστολέα 2,4 GHz. Όταν υπάρχει παρεμβολή, όπως με 5,8 GHz ασύρματα τηλέφωνα, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το συγκεκριμένο κανάλι εντός της ζώνης συχνοτήτων σε ένα κανάλι διαφορετικό από εκείνο που χρησιμοποιείται από τα ασύρματα τηλέφωνα. Τόσο ο πομπός και του δέκτη μεταδίδουν τα κανάλια συχνότητας θα πρέπει να είναι η ίδια. συχνότητα 5.8GHz μπάντα κατάλληλο για την χρήση περιβάλλον υπάρχον πολλές άλλη ασύρματη συσκευή.

  Με μια λέξη, η ασύρματη αποστολέα AV ήταν χωρίζονται σε δύο σειρές, 2.4GHz έχει μεγάλη ικανότητα διείσδυσης, 5.8GHz έχει ισχυρή αντι-παρεμβολών. Επιλέξτε ένα κατάλληλο αποστολέα AV για να απολαύσετε την ανταλλαγή δεδομένων AV ελεύθερα ασύρματα HD και Hi-Fi audio και video αποτέλεσμα.

Source: Τύποι AV αποστολέων Wireless

没有评论:

发表评论