2017年3月2日星期四

AV πομπός για δορυφορικό δέκτη


Όλοι γνωρίζουν Δορυφορική κεραία συνδεθεί με την τηλεόραση Πρέπει μακρύς τεμ ή κοντό καλώδιο, αλλά τώρα αν έχετεασύρματη αποστολέα AV συνδέονται μεταξύ δορυφορικό δέκτη και την τηλεόραση δεν χρειάζεται από τα καλώδια, θα κάνατε σαν αυτό?

Όπως αυτό, δορυφορικό δέκτη χρειάζεται να συνδεθεί με AV καλώδιο για τη μετάδοση ήχου και βίντεο σήμα στην τηλεόραση, συνήθως AV καλώδιο είναι πολύ σύντομο ηχητικό σήμα είχε διαβιβάσει στο δορυφορικό δέκτη με καλώδια, και δορυφορική δέκτης πρέπει να συνδεθεί με ένα άλλο καλώδιο για το σήμα εκπομπής στην τηλεόραση.

Οι περισσότεροι νοικοκυρά να απολαύσετε ένα φέρει τη ζωή, το μόνο διασκέδαση παρακολουθεί τηλεοπτική εκπομπή, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απασχολημένοι για το νοικοκυριό. έτσι ώστε να έχουν στη διατήρηση μετακίνηση, εκκαθάρισης και το μαγείρεμα, ώστε να λείπει πάντα ένα μέρος του τηλεοπτική εκπομπή. Έχετε έρθει μια ιδέα να κάνει διαπραγμάτευση; Πώς να βεβαιωθείτε ότι ό, τι προχωρήσουμε σε ποιο δωμάτιο μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή; Αν πολλοί τηλεόραση έχει πολλά δορυφορικά δέκτη και την τηλεόραση, και δεν ξέρετε πώς να διορθώσετε τα πολύπλοκα καλώδια, έτσι ώστε να παραιτούμαι?

Αλλά αν έχετε στην κατοχή σας το av αποστολέα για δορυφορικό δέκτη, τότε η ιδέα σας είναι εφαρμόσιμη. Μπορείτε να απολαύσετε την τηλεοπτική εκπομπή σε οποιοδήποτε μέρος θέλετε, ένα τηλεόραση στο σαλόνι, ένα σετ στο υπνοδωμάτιο, και ένα σετ στο δωμάτιο κοτόπουλο, μπορείτε να απολαύσετε ένα τότε δεν θα λείπει μια υπέροχη στιγμή. Και είναι εύκολο να εγκατάσταση, χρειάζεται μόλις ένα σετ δορυφορικό δέκτη και μπορεί τηλεόραση, όπως θέλετε, τότε θα Πρέπει PAKITE Μάρκα AV πομπός για δορυφορικό δέκτη, έναν πομπό συνδεθείτε με δορυφορικό δέκτη, δέκτη συνδεθεί με τηλεόραση, πόσα τεμ δέκτη AV εσείς χρειάζεται είναι να εξαρτάται από την τηλεόραση την ποιότητα σας, δεν υπάρχει καλώδιο μεταξύ δορυφόρου δέκτη και την τηλεόραση. και είναι ζωντανή μετάδοση, δεν χρειάζεται να συνδεθεί με wifi, δεν Πρέπει μέχρι τη φόρτωση, θα λείπει κάθε υπέροχη στιγμή.

Source: AV πομπός για δορυφορικό δέκτη

没有评论:

发表评论