2017年3月2日星期四

PAKITE ασύρματης επέκτασης IR PAT-433

PAKITE PAT-433 ασύρματης επέκτασης IR αποτελείται από έναν πομπό και ένα δέκτη. Υιοθετεί μια 433MHz υπερτερόδυνος σύστημα ασύρματης μετάδοσης και έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης εμβέλειας, αντι-παρεμβολών και την υψηλή ευαισθησία. Αυτό ασύρματης επέκτασης IR μετατρέπει το σήμα IR σε ένα σήμα RF σε 433,92 MHz, για τη διαβίβαση στη μονάδα δέκτη, μέχρι 200 ​​μέτρα μακριά, μέσα από τοίχους, πόρτες, οροφές και δάπεδα.
προδιαγραφές:
* Χρησιμοποιήστε 433MHz ISM ζώνη συχνοτήτων.
* Ο πομπός και ο δέκτης χρησιμοποιούνται στο ίδιο κανάλι σε ένα ζευγάρι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους τρόπους point-to-multipointor multipoint-to-multipoint.
* Ασύρματη μετάδοση = 200μ. 
* Υπερετερόδυνος 433MHz Ασύρματο επέκτασης IR είναι πλήρως συμβατό με τηλεχειριστήριο σήματα ελέγχου του DVD, DVR, κάμερα CCD, IPTV, δορυφορική STB, ψηφιακή TVSTB και άλλες συσκευές AV. 
*Ο ασύρματης επέκτασης Είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά ισχυρό εκπομπής σήματος IR λειτουργούν ή να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ένα σύρμα προέκταση σήμα IR
* Πλήρως υλικό σχεδιασμένο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εγκαταστήσετε το λογισμικό. ΣΥΝΔΕΣΤΕ και ΠΑΙΞΤΕ. Απλό και βολικό. 
* Διαστάσεις: 10cm (L) × 8,5 εκατοστά (W) × 3,0 εκατοστά (H) 
* Μονάδα 433MHz είναι πιστοποιημένη FCC classB. Ασύρματη εφαρμογή είναι ασφαλής και αξιόπιστος
Κριτικές Πελατών:
Μετά βλέπουμε πολλά κακές κριτικές ήμουν δύσπιστος αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά αποφάσισε να δώσει έναν πυροβολισμό. Για την χαρά μου πραγματικά λειτουργεί πολύ καλά. Έχω μια τηλεόραση LCD σε τοίχο στο γκαράζ με δέκτη που βρίσκεται απέναντι από το γκαράζ στην άλλη γωνία που οδηγεί ηχεία τοποθετημένη στην οροφή. Έχω ενσύρματη την ψηφιακή έξοδο ήχου πάνω προς τα δέκτη για να ακούσετε τον ήχο της τηλεόρασης μέσω των ηχείων. Ήταν ένας πόνος στρέφοντας το τηλεχειριστήριο πάνω από τον ώμο μου για να αλλάξετε την ένταση του ήχου σε όλο το δωμάτιο. Αυτό αραίωσης εργάστηκε μεγάλη. Τώρα μπορώ να επισημάνω το τηλεχειριστήριο στο κατεύθυνση της τηλεόρασης και αφήστε το ασύρματης επέκτασης μεταδίδει το σήμα σε όλη την αίθουσα και τον έλεγχο του δέκτη. Η απόσταση είναι περίπου 20 πόδια μεταξύ του επεκτατικού μεταδίδουν και του δέκτη. Η απόσταση από το τηλεχειριστήριο προς το επεκτατικό πομπός είναι περίπου 10ft. Τα πάντα λειτουργούν άψογα, χωρίς καμία καθυστέρηση απολύτως. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό και θα το συνιστούσα σε φίλους.

Source: PAKITE ασύρματης επέκτασης IR PAT-433

没有评论:

发表评论