2017年3月2日星期四

τηλεδιάσκεψη θα είναι η τάση


σύστημα τηλεδιάσκεψης είναι μια νέα μέθοδο επικοινωνίας, Μοναδική απεικόνιση του τρόπου επικοινωνίας μεγάλης εμβέλειας αλλάξει και αντικατέστησε το παραδοσιακό επιχειρηματικό μοντέλο, όπως τηλεφωνική κλήση, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και επιχειρηματικές ταξίδι.

Μέσω ζωντανό βίντεο και ήχου φέρει το προσωπικό να πάρει στην πραγματική λειτουργία του συνεδρίου. Αυτό κάνει το "πρόσωπο με πρόσωπο" επικοινωνία infinitize ό, τι όταν είστε, εξοικονομώντας έτσι χρόνο, να μειώσει το πόρους και το κόστος ταξιδιού, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη βελτίωση τρόπο λειτουργίας, δεν παρέχουν μόνο την πρωτοβουλία στο ταχέως μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον για βοήθεια ηγεσία κάνει γρήγορη απόφαση, να μειώσει επίσης το επαγγελματικό ταξίδι στο τη μείωση των εκπομπών καυσαερίων των οχημάτων από την πηγή, για να δημιουργήσετε ένα  "Green Office" περιβάλλον.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ήταν δεχθεί τηλεδιάσκεψη, δεδομένου ότι να μας δείξει μια Πράσινη λειτουργία γραφείου. Και αυτά ξεκίνησαν την προσαρμογή της τηλεδιάσκεψης για να ενεργοποιήσετε την απομακρυσμένη επικοινωνία και συνεργασία επιτευχθεί.
σύστημα επικοινωνίας βίντεο για την εταιρεία επιτρέπουν σταυρό περιφερειακών και τομεακών επικοινωνίας για την επίτευξη της εσωτερικής συνεδριάσεις.

Δεν έχει σημασία πού είναι οι υπάλληλοί σας, μπορεί τους ενταχθούν συναντήσεις με την έγκαιρη και τακτική που πραγματοποιήθηκε έκθεση για τις πωλήσεις, καθοδηγεί το έργου ομαλά, R & amp? D τμήμα μπορούν να συμμετέχουν στην ανάπτυξη προϊόντων, αντιληφθεί την πρόοδο του έργου? και να παρακολουθήσουν την περίληψη της ηγεσίας. Καθώς η της τεχνολογίας της επικοινωνίας, επικοινωνία μέσω βίντεο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το επαγγελματικά ταξίδια, την εξοικονόμηση χρόνου και μείωση των εξόδων.

Με όλο και περισσότερη καινοτομία βγει, επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το σύστημα επικοινωνίας βίντεο για να βοηθήσει το προσωπικό τους μάθετε περισσότερα τεχνολογία. Οι μηχανικοί που εμπλέκονται στο τεχνικών και προϊόντων κατάρτισης μέσω της τηλεδιάσκεψης, αναγνωρίζουν και να μάθουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και πληροφορίες για το προϊόν. Βίντεο συνέδριο ενεργοποιήσετε το προσωπικό κάνουν την άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση κατά τη διάρκεια, την ανανέωση του προγράμματος σπουδών, η διαχείριση της κατάρτισης προγραμματίσετε πιο δύσκολο να εκτιμηθούν τα οφέλη. τεχνολογία της επικοινωνίας βίντεο μπορεί να κάνει η εταιρεία να μειώσει το κόστος.

τηλεδιάσκεψη μπορεί να βελτιώσει το προσωπικό του εργάζονται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, έτσι ώστε η πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας τη μείωση των εκπομπών. 

Source: τηλεδιάσκεψη θα είναι η τάση

没有评论:

发表评论