2017年3月2日星期四

Ευφυής Δωμάτια System Διάσκεψη πολυμέσων



Με η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας των πληροφοριών και το συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογία των πολυμέσων, μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε μια ολοκληρωμένη ασύρματη ήχου και βίντεο σύστημα (Α ασύρματη αποστολέα AV να είναι ένα audio / video σήματα μοιράζονται συσκευή μετάδοσης μέσω ασύρματης μετάδοσης Δωματίων συστήματος Smart διάσκεψη Multimedia), multimedia αίθουσα πολλαπλών χρήσεων συνέδριο πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Σε λαμβάνοντας υπόψη τις παραδοσιακές απαιτήσεις συνάντηση, αλλά και με κομψό στυλ και όμορφο ήχο, σαφή παρουσίαση της εικόνας, άνετο έλεγχο, ιδιαίτερα κεντρική δυνατότητες διαχείρισης.
σύστημα πολυμέσων αίθουσα συνεδριάσεων αποτελείται από οθόνη συνηθισμένο / μεγάλης οθόνης, ήχου και βίντεο πηγές πολυμέσων, ήχου, κεντρική μεταγωγής και ολοκληρωμένο έλεγχο πολλών σημαντικών συστατικών. Επιλέξτε το μεγάλο οθόνη προβολής DVD και ηλεκτρονικών υπολογιστών και των πολυμέσων φυσική βιτρίνα της VGA, σήμα βίντεο ενισχύεται να αποκαταστήσει την εικόνα, μέσω της ενίσχυσης ήχου επαναφοράς του συστήματος ήχου. Προκειμένου να καταστεί πιο αποτελεσματική και έλεγχο σε πραγματικό χρόνο, εξοπλισμένο με μια ολοκληρωμένη κεντρική συσκευή ελέγχου στην αίθουσα ελέγχου για όλα οπτικοακουστικό εξοπλισμό, μεταγωγής σήματος, φωτισμός, ανασηκώστε την οθόνη, ο όγκος ελέγχου και άλλες λειτουργίες, βελτίωσε σημαντικά την αποδοτικότητα της εργασίας και την απλούστευση περίπλοκες λειτουργίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους ανθρώπους και χωρίς την ανάγκη για εξειδικευμένες γνώσεις.

ΕΓΏ. Επισκόπηση

Ψηφιακό τεχνολογία βίντεο έχει σταδιακά ωρίμασε, και γρήγορα να αλλάξει τη ζωή μας, με το ανάπτυξη της ευρυζωνικής τεχνολογίας Internet, ψηφιακή τεχνολογία βίντεο έχει ενσωματωθεί στο τηλεδιάσκεψη, το απομακρυσμένο άκρο της ιατρικής, το απώτατο τέλος της εκπαίδευσης, της εξ αποστάσεως παρακολούθησης, streaming τεχνολογίας των μέσων ενημέρωσης, και άλλα πτυχή, και την εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς της ζωής, έτσι για τώρα, το ψηφιακό βίντεο τεχνολογία είναι αναμφίβολα ένα νέο σημείο της οικονομικής ανάπτυξης.

 II. Τις ανάγκες των χρηστών

ο ολόκληρο το σύστημα για να ολοκληρωθεί το έργο της υψηλής απόδοσης διδασκαλίας, συνδυάζοντας την με κάθε συστήματος, να δώσει πλήρη λειτουργία με τη λειτουργία του κάθε συστήματος, την πλήρη έξυπνη video conferencing.

(ΈΝΑ) σύστημα απεικόνισης πολυμέσων
Πολυμέσα σύστημα απεικόνισης αποτελείται από υψηλής φωτεινότητας, υψηλής ανάλυσης LCD προβολέα και ηλεκτρικό μακιγιάζ οθόνη? πλήρεις πληροφορίες γραφικών σε μια ποικιλία οθόνη με μεγάλη οθόνη.

(Β) Ένα / Β συστήματος:
ΈΝΑ / Β συστήματος αποτελείται από έναν υπολογιστή, DVD, VCR (βίντεο κασετόφωνο), φυσικές περίπτερο, η απομακρυσμένη βίντεο συστήματα conferencing, ενισχυτές, ηχεία, ψηφιακές συσκευές εγγραφής βίντεο και άλλο εξοπλισμό A / V?
Να ολοκληρώσει μια ποικιλία των γραφικών πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μίας ποικιλίας λογισμικό, συσκευή αναπαραγωγής DVD / CD δίσκους, κασέτες βίντεο, όλα τα είδη των αντικειμένων, ήχου) της αναπαραγωγής λειτουργίες? για την επίτευξη πολλαπλών λειτουργιών αίθουσα ζωντανό ήχο, εκπομπή, με συστήματα προβολής με μεγάλη οθόνη, παρέχει εξαιρετική ηχητική και οπτική υπάρχοντα. Και με DVR, η όλη διαδικασία μπορεί να εγγραφεί στο σκληρό δίσκο εγγραφής, για να διευκολύνει τη μελλοντική έρευνες αφιερώματα.

(ΝΤΟ) Συνάντηση περιβαλλοντικών συστημάτων δωμάτιο:
Διάσκεψη Σύστημα περιβάλλον δωμάτιο αποτελείται από το φωτισμό του δωματίου (συμπεριλαμβανομένων πυρακτώσεως, φθορισμού), κουρτίνες και άλλα εξοπλισμός αποτελείται? πλήρης αλλαγή του ολόκληρο το περιβάλλον δωμάτιο, η ατμόσφαιρα, προκειμένου να προσαρμοστεί αυτόματα σε τρέχουσες ανάγκες? για παράδειγμα, όταν παίζετε ένα DVD, τα φώτα αυτόματα θα dim, κουρτίνα απενεργοποιείται αυτόματα.

(ΡΕ) Έξυπνο σύστημα πολυμέσων κεντρικού ελέγχου:
Επί του παρόντος από τον υψηλότερο βαθμό, η πιο ώριμη τεχνολογία, η πιο ολοκληρωμένη, πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα κεντρικού ελέγχου, η οποία είναι σήμερα η πιο προηγμένη κεντρική εξοπλισμού του συστήματος ελέγχου. Για να επιτευχθεί μια ποικιλία από πολυ-λειτουργικό διάσκεψη αίθουσα κεντρικού ελέγχου των ηλεκτρονικών συσκευών .:
 * Η απαίτηση μια απλή, φιλική προς το χρήστη, έξυπνο?
 *Ψηλά απαιτήσεις αξιοπιστίας ολόκληρου του συστήματος?
 *Να επίτευξη υψηλού βαθμού αυτοματοποίησης, έξυπνο έλεγχο, ελαχιστοποιώντας λειτουργική πολυπλοκότητα του φορέα, για την επίτευξη "εξέχουσα θέση" τύπος του ελέγχου?
 *Ως όσο το δυνατόν περισσότερο αντικατοπτρίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων συσκευών, έτσι ώστε όλοι εξοπλισμός σε καλύτερη κατάσταση, να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα της συσκευής?
 *Εσείς μπορούν να ελέγχουν τον προβολέα on / off, εναλλαγή εισόδου, και άλλες λειτουργίες, και η δυνατότητα να ελεγχθούν οι ηλεκτρικές πυλώνες, οθόνη, να επιτύχουν αύξηση, να σταματήσει, πτώση και άλλες λειτουργίες?
 *Εσείς μπορεί να ελέγξει το DVD, VCR για αναπαραγωγή, διακοπή, παύση και άλλες λειτουργίες?
 *Εσείς μπορεί να ελέγξει το ζουμ της κάμερας εγγράφων, ζουμ και άλλες λειτουργίες?
 *Κουτί ελέγχει την ένταση του ήχου, το μέγεθος της λειτουργίας ήχου ρύθμισης της έντασης?
 *Το επιτρέπει σήματα ήχου και βίντεο, τα σήματα VGA αυτόματου ελέγχου μεταγωγής λειτουργία;
 *Εσείς μπορεί να ελέγξει τα φώτα του δωματίου και τις κουρτίνες, να προσαρμόζονται αυτόματα στις τρέχουσες ανάγκες?

Source: Ευφυής Δωμάτια System Διάσκεψη πολυμέσων

没有评论:

发表评论