2017年2月28日星期二

Wireless A / V πομπός Εξοπλισμός στην αίθουσα συνεδριάσεων & Home Theater


Με η αύξηση του αριθμού των τεχνολογιών και των λειτουργικών πλατφόρμες στην εργασία και το σπίτι, Σας λύνει την πολυπλοκότητα της διαχείρισης αυτής της τεχνολογίας με αξιόπιστες, συνεπείς και κλιμακούμενη συστήματα. Pakite του προϊόντα διανομής σήματος ήχου / βίντεο, καθώς και ψηφιακές διαχείρισης της τεχνολογίας. Εφαρμογή τους σε όλο τον κόσμο σε αίθουσες συνεδρίων, τα σπίτια, αίθουσες διδασκαλίας, τη λειτουργία του δικτύου και η εντολή κέντρα, ξενοδοχεία, ψυχαγωγία χώρους και τις εγκαταστάσεις εκπομπής, μεταξύ άλλων.

1, αίθουσα συνεδριάσεων, ασύρματη λύση HD:  
Οι σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων των επιχειρήσεων είναι εξοπλισμένα με τις βασικές hd συσκευή προβολής (τηλεόραση HD LCD ή HD projectors, κλπ), εξοπλισμό παιχνιδιού είναι κοινώς laptop της κινητικότητας, ότι κατά τη συνάντηση πρέπει να είναι στην αίθουσα συνεδριάσεων σε μια μεγάλη LCD notebook σύγχρονη οθόνη παίξει με σαφήνεια εικόνας και ήχου. ο έναρξη της συνεδρίασης μπορεί να χρησιμοποιήσει ασύρματο πομπό βίντεο μεταδίδουν PPT, Word, υψηλής ευκρίνειας βίντεο, μεγάλο συγχρονισμό μ.Χ. HD ήχου στην αίθουσα συνεδριάσεων στη μεγάλη οθόνη Τηλεόραση LCD HD ή προβολείς. Γενικά παρόμοιες συσκευές δεν μπορεί να μεταφέρει πλήρη αρχεία βίντεο HD και promos, επιρρεπή σε παρεμβολές όπως το κινητό τηλέφωνο, και πρέπει να οδηγήσετε, είναι ο καλύτερος τρόπος για να σύγχρονο συνεδριακό επιχείρησης διαρρύθμισης του χώρου, αποφύγετε τη διάταξη του καλωδίου, Full HD μετάδοση σήματος με τον καλύτερο απόσταση εργασίας μέσα σε 7 έως 15 μέτρα, πλήρως ανταποκριθεί στη Γενική Συνέλευση τις ανάγκες των χρηστών.

2, πρόγραμμα το θέατρο στο σπίτι:
Πολοί Τα νοικοκυριά είναι εξοπλισμένα με high-end σύστημα home theater, μέσω ενός ασύρματος πομπός ήχου και βίντεο μπορεί να κάνει καλή χρήση του εξοπλισμού αναπαραγωγής home theater, που έχει συσταθεί ένα ασύρματο σύστημα ήχου στο σπίτι? Εξοπλισμός Για σύνδεση γενικά πομπό για τη μετάδοση του εξοπλισμού, δέκτη ενισχυτή ισχύος, ενισχυτή ισχύος από την τηλεόραση ή HD προβολείς και ήχου.

Source:Wireless A / V πομπός Εξοπλισμός στην αίθουσα συνεδριάσεων & Home Theater

没有评论:

发表评论