2017年3月2日星期四

Ποια είναι η Wireless Bridge μεταξύ δορυφορικό δέκτη και την τηλεόραση;



Δορυφορικό δέκτη είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό της αγοράς, απολύτως διαφορά με την εγχώρια αγορά. Δεν είμαι σημαίνει δορυφόρου δέκτης είναι έξω σήμερα, είναι ακριβώς η διαφορά του τρόπου ζωής.

WiFi router είναι γέφυρα μεταξύ του δικτύου και το κινητό τηλέφωνο, έτσι ώστε η ίδια θεωρία, ασύρματη αποστολέα AV είναι γέφυρα μεταξύ δορυφορικό δέκτη και την τηλεόραση.

Ασύρματη αποστολέα AV είναι συμπεριλαμβανομένου ενός τεμ δέκτη AV και ένα τεμ πομπό av, Εμείς απλά πρέπει να συνδεθείτε πομπό av με δορυφορική δέκτη, pls παρατηρήσει, δορυφορικός δέκτης πρέπει να διαθέτει RCA Jack, αν έχει μόνο HDMI Τζακ, θα πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες, PAKITE Μάρκα ασύρματο πομπό HDMI θα είναι προς πώληση τον Αύγουστο? τότε θα πρέπει να συνδέσετε το δέκτη AV με τηλεόραση, το ίδιο με πομπό, δέκτη έχει μόνο RCA υποδοχή για είσοδο και έξοδο.

Εκτός αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές δέκτη AV για να συνδεθεί με πολλά σύνολα τηλεόραση. Μπορείτε να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλές δέκτη, η βίντεο θα καθυστερήσει ως router WiFi; Η απάντησή μου είναι όχι. Όποια και αν είναι πόσες τηλεοράσεις μπορείτε να συνδεθείτε με ένα πομπό, το βίντεο δεν θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να πάρετε επιρροή, είναι ακριβώς ασύρματη κοινή χρήση και ζωντανή μετάδοση.

Source: Ποια είναι η Wireless Bridge μεταξύ δορυφορικό δέκτη και την τηλεόραση;

没有评论:

发表评论