2017年3月3日星期五

Πώς μπορώ να παρακολουθώ διαφορά κανάλια από ήχου/βίντεο πομπό δέκτη;


Πολλοί υπολογιστές-πελάτες ενδέχεται να ρωτήσω: μπορώ να παρακολουθήσω διαφορετικά κανάλια αν θα παραγγείλετε Ασύρματο τηλεοπτικό αποστολέα(Θύρα RCA ή HDMI); Η απάντησή μου είναι: μπορεί να είναι ναι, μπορεί να υπάρχει. 

Πρώτον, πρέπει να αφορούν τη θεωρία του ασύρματο Αποστολέας τηλεόραση (γνωστό ως AV αποστολέα), είτε Αποστολέας av HDMI ή RCA ένα (γνωστό ως AV RCA). AV αποστολέα είναι μόνο για την αντικατάσταση του καλωδίουμεταξύ δορυφορικός δέκτης και τηλεόραση. πομπός("Transmitter") συνδεθείτε με δορυφορικό δέκτη και δέκτη("Receiver") σύνδεση με την τηλεόραση, μεταξύ δορυφορικό δέκτη και την τηλεόραση είναι δεν χρειάζεται καλώδιο πια. Τα προβλήματα είναι ένας πομπός("Transmitter") υποστήριξη πολλών δέκτη("Receiver"), αλλά πολλοί δέκτη("Receiver") πρέπει να προσέξετε τα ίδια κανάλια. Αυτό είναι επειδή ένα πομπό("Transmitter") συνδεθείτε με δορυφορικό δέκτη, έτσι το δορυφορικό δέκτη έξω Βάλτε μία ομάδα AV σήματος μόνο μία ομάδα av σήματος εισόδου και μία ομάδα av σήμα εξόδου, έτσι ώστε είναι γιατί όλοι δέκτη("Receiver") Παρακολουθήστε τα ίδια κανάλια. Είναι έχετε μόνο ένα δορυφορικό δέκτη με πολλά τηλεόραση, τότε δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε κανάλια διαφορά στα άκρα της τηλεόρασης.

Εάν χρειάζεστε ρολόι διαφορετικό πρόγραμμα, τότε θα χρειαστεί δύο δορυφορική δέκτη και δύο τηλεόραση, ένα σετ HDMI ή θύρα RCA/AV Ασύρματος πομπός και δέκτης για ένα δορυφορικό δέκτη και τηλεόραση. Εκτός αυτού, τα δύο σύνολα κανόνων τηλεόραση δεν πρέπει να είναι πολύ πάρα πολύ στενά, ή θα προκαλέσει παρεμβολές. Αν σας θα προσαρμοστεί αυτό το σχέδιο, παρακαλώ Επιλέξτε δύο σετ ασύρματου τηλεόραση ήχου/βίντεο αποστολείς με διαφορετικών συχνοτήτων, ένα σετ συχνότητα 2,4 GHz και άλλη μία ζώνη συχνοτήτων 5,8 GHz για Αποφύγετε τις παρεμβολές.

Source: Πώς μπορώ να παρακολουθώ διαφορά κανάλια από ήχου/βίντεο πομπό δέκτη;

没有评论:

发表评论