2017年3月2日星期四

Αναλογικά πομπός και δέκτης




Πομπός και δέκτης ήταν χάσματος σε δύο σειρές: Αναλογικό Πομπό και δέκτη και ψηφιακό πομπό και δέκτη. Η διαφορά είναι η πηγή εισόδου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του αναλογικού σήματος και ψηφιακής σήμα ?
Το αναλογικό σήμα μεταδίδεται σε αναλογική τρόπος. Το σήμα ενισχύεται και μεταδίδεται από τον ενισχυτή, και το σήμα η ποιότητα επηρεάζεται εύκολα. Είναι δυνατόν να έχουμε το φαινόμενο του σημείου χιονιού και ούτω καθεξής.
Ψηφιακό σήμα σε ψηφιακή μετάδοση ήχου και το περιεχόμενο του βίντεο, το set-top box λαμβάνει είναι μετά το ψηφιακό σήμα διαμόρφωση, αποδιαμόρφωση μπορεί να αποκαταστήσει και το στούντιο τον ίδιο ορισμό εικόνα, αν υπάρχει απώλεια δεδομένων μπορεί να οδηγήσει σε μωσαϊκό, αλλά δεν θα υπάρχει χιόνι.

Πώς να επιλέξετε το σωστό πομπού και δέκτη για δορυφορικό δέκτη μου;
Αν δεν γνωρίζετε τον τύπο του σήματος σας δέκτη, τότε θα προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε PAKITE Μάρκα Ασύρματη αποστολέα AV, όλα μοντέλο της μάρκας υποστήριξή τους τόσο ψηφιακό και αναλογικό σήμα εκπομπής, έτσι ώστε να δεν είναι ανάγκη να ανησυχείτε για την πηγή εισόδου.

Εκτός αυτού, μπορείτε να συνδέσετε πομπό τους με CCTV κάμερα σας. Όπως γνωρίζουμε, μερικά από φωτογραφική μηχανή μάρκας CCTV είναι αναλογικό σήμα και μερικοί από αυτούς είναι ψηφιακό σήμα. Έτσι, μπορεί να είναι θα πρέπει να αγοράσετε av αποστολέα σύμφωνα με την πηγή του σήματος, μπορεί να είναι ένα για δορυφορική τηλεόραση, ένα για ψηφιακή CCTV φωτογραφική μηχανή, και ένα άλλο για τη φωτογραφική μηχανή αναλογική CCTV. Έτσι θα είναι περίπλοκη για το χρήστη. Αλλά εάν παραγγείλετε PAKITE ασύρματο πομπό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αναλογικό δέκτη πομπός, Επίσης μπορεί να είναι ψηφιακό πομπό και δέκτη, αν χρειάζεται, θα είναι πολύ απλό για το χρήστη.

Source: Αναλογικά πομπός και δέκτης

没有评论:

发表评论