2017年3月2日星期四

Έξυπνος Οικιακή συσκευή



Smart δεν συσκευή στο σπίτι σημαίνει απλά τον έλεγχο του φωτός / πόρτα κουδούνι / οικιακές συσκευές, έξυπνες ζωή σημαίνει ότι το μηχάνημα είναι αρκετά έξυπνος για να πάρει τον πλοίαρχο ιδέα και τα χόμπι, κάνουν την εξατομικευμένη προσαρμογή, να σας δείξει ένα εντελώς διαφορετικό παραδοσιακό εμπειρία.

Έξυπνη συσκευή στο σπίτι εξακολουθεί να μοιάζει με ένα υψηλό επίπεδο και την έννοια λόγια, θα χρειαστούν πολλά χρήματα, αν θέλετε να πάρετε την πραγματική έξυπνη, μόνο πλούσιοι σπίτι θα το χρειαστείτε, κοινοί άνθρωποι δεν θα ήταν και δεν έχουν αρκετά χρήματα για να γίνει πραγματικότητα, γι 'αυτό ακόμα παρανόηση σχετικά με το έξυπνη ζωή.

Σημείο 1: Έξυπνη ζωή είναι έλεγχος από την εφαρμογή για κινητά;
Όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν έξυπνη συσκευή στο σπίτι θα μπορούσε να ελέγχου από ΑΡΡ, όπως το φως, πόρτα, παράθυρο και ηλεκτρικό εξοπλισμό, όπως φαίνεται έξυπνη συσκευή στο σπίτι ίση ελέγχου APP. Επίσης φέρνει βολικό, αλλά οι περισσότεροι φορά την υλοτόμηση είναι να μας κάνει να έπεσε κουρασμένοι αφού χρειαζόμαστε τόσα πολλά APP για τον έλεγχο διαφορετικό προϊόν.
Αλλά αυτή τη στιγμή, κάνουμε το όλο προϊόν να πάρει σύνδεσης, έτσι ώστε να είναι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πρόβλημα APP. Όταν ανοίγετε η πόρτα, το φως θα ανάψει αυτόματα, κλιματισμός θα προσαρμόσει η άνετη θερμοκρασία. Η πραγματική έξυπνη είναι σύμφωνα με τα χόμπι σας, να είναι προσαρμόσετε το σχέδιο ζωής για σας, δεν χρειάζεται APP πια, και να σας κάνει να απολαύσετε κάθε στιγμή στο σπίτι σας.

Σημείο 2. Μόνο πλούσιοι σπίτι το χρειάζεστε;
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πλούσιοι σπίτι έχει περισσότερα χώρο και το υψηλό κόστος, έτσι τους θα πρέπει έξυπνο έλεγχο, αλλά για το κοινό σπίτι, θα είναι speciosity.
Στην πραγματικότητα, έξυπνο σπίτι είναι ένας τρόπος ζωής, κάποιος μπορεί να αρέσει δερμάτινο καναπέ, κάποιος μπορεί να αρέσει ύφασμα καναπέ, το βασικό σημείο δεν είναι το πώς είναι πολύ μεγάλο του σπιτιού σας, είναι ότι οι απαιτήσεις του ιδιοκτήτη για το σπίτι. Ειδικά η οικογένεια έχει παιδί ή γέρος, mart συσκευή θα μπορούσε να λύσει όλα του πράγματα, αν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τη φωτιά, το νερό, κλείστε την πόρτα, κανένα πλήκτρο για να εισάγετε σας σπίτι, έξυπνη συσκευή στο σπίτι γίνονται όλο και πιο οικεία, δεν είναι μόνο για τους πλούσιους σπίτι.

Σημείο 3: Υψηλό κόστος με χαμηλό πρακτικότητα
Κατά την πρώτη, με την τεχνολογία βελτιώνεται, το κόστος ήταν χαμηλότερη από ό, τι πριν, και να γίνει πιο ορθολογικό και πρακτικό, τώρα μπορείτε απλά διαρκέσει λιγότερο από δέκα χιλιάδες γιουάν μπορείτε να πάρετε την έξυπνη συσκευή, αλλά μπορεί να κοστίζουν δέκα φορές ή περισσότερο για να γίνει πραγματικότητα.
Δεύτερον, το κόστος των έξυπνων οικιακών συσκευών, επίσης, που σχετίζονται με τις προσωπικές απαιτήσεις, κάποιος μπορεί να χρειαστεί μόνο την ασφάλεια ή την έξυπνη κλείδωμα, κάποιος μπορεί να χρειαστεί να ελέγξει όλες του φωτός σε όλο το σπίτι, την οικογένεια θέατρο. Έτσι, η έξυπνη συσκευή στο σπίτι επίσης να μειώσει το κόστος και να κάνουν το κόστος πιο αποτελεσματική.

Σημείο 4: Εάν χάσετε το κινητό τηλέφωνο, θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα.
Έξυπνο σύστημα σπίτι μπορεί να ελέγξει τη συσκευή συνθήκες εργασίας, εάν Μαΐου κινητό τηλέφωνο ήταν χαλαρά, τότε τι πρέπει να κάνω;
Είναι μια απλές ερωτήσεις, η ίδια θεωρία με online πληρωμή, ο χρήστης ζωή έξυπνο σύστημα θα έχει έναν προσωπικό λογαριασμό και κωδικό πρόσβασης, να χάσει μια φορά το κινητό τηλέφωνο, μόνο το λογότυπο και να αναθεωρήσει τον κωδικό σας Υπολογιστή ή άλλη συσκευή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μάνικα σας θα είναι κάτω από επικίνδυνες αν χάσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Την ίδια εποχή, η ασφάλεια βιντεοκάμερα θα κλειδώσει και ενημέρωση στην ιστοσελίδα, μόνο ο χρήστης μπορεί να κατεβάσετε το βίντεο με σωστό κωδικό πρόσβασης και θα κρατήσει την παραμονή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας σε ασφαλή κατάσταση.

  Τώρα, τα περισσότερα από προμηθευτής αναπτύξει η νέα προϊόντα είναι σύμφωνα με τη ζήτηση των χρηστών. Ως εκ τούτου, η τρέχουσα έξυπνο σπίτι συσκευή πραγματικά να μας φέρει μια νέα εμπειρία και τον τρόπο ζωής.

Source:Έξυπνος Οικιακή συσκευή

没有评论:

发表评论