2017年3月2日星期四

ασύρματο τηλεχειριστήριο αραίωσης για δορυφορικό δέκτη


Wireless Extender IR που ονομάζεται επίσης ασύρματη υπέρυθρο τηλεχειριστήριο αραίωσης ή IR Reapter, Κάποιος θα καλέσει επίσης IR αποστολέα, Είναι ακριβώς επεκτείνει υπέρυθρο σήμα, δεν μπορεί να μεταδώσει av σήμα.

Παράδειγμα: PAKITE PAT-433 είναι ασύρματο τηλεχειριστήριο αραίωσης με 200 μέτρα εμβέλεια επέκταση σε ανοιχτό χώρο. PAKITE PAT-433 είναι ασύρματο μετάδοση, δεν χρειάζεται να συνδέσετε οποιοδήποτε καλώδιο με τη συσκευή.


Pls παρατηρήσει, PAT-433 συμπεριλαμβανομένης και πομπό και δέκτη, αλλά η σύνδεση έχει μια μικρή διαφορά με ασύρματη αποστολέα AV.
Μέθοδος σύνδεσης:
1.Transmitter τοποθετείται στο τέλος tv,
2.Receiver χώρα στο παραπάνω πλαίσιο tv.

1. Δέκτης δείχνουν το φως και το κιβώτιο tv υπέρυθρες δείχνουν φως ήταν στη γραμμή, αν αυτή η προϋπόθεση δεν χρειάζεται να συνδέσετε το καλώδιο IR πάλι.
2. Δέκτης κρυβόταν σε άλλο τόπο, καλώδιο IR Ήταν συνδεθεί με δέκτη τέλος, και IR καλώδιο έχει ένα αυτοκόλλητο θα πρέπει να επιμείνουμε σε tv υπέρυθρο κουτί δείχνουν φως.
3. Εάν πρέπει να συνδέσετε πολλές σειρά της συσκευής on / off στο οι ίδιες ώρες, θα πρέπει να παραγγείλετε πολλά πομπό με ένα δέκτη.

PAKITE PAT-433 είναι εντελώς ασύρματη σύνδεση, ότι δεν χρειάζεται να συνδεθεί με τη συσκευή με καλώδιο, όποια και αν η συσκευή σας έχει RCA Jack ή HDMI Jack, μπορείτε να επιλέξετε PAT-433 για να επεκτείνει το υπέρυθρο σήμα.

Source: ασύρματο τηλεχειριστήριο αραίωσης για δορυφορικό δέκτη

没有评论:

发表评论