2017年3月2日星期四

Τηλεόραση σήμα του πομπού και δέκτη τηλεόρασης



Με το χρόνο περνά, ασύρματη σύνδεση είναι όλο και πιο δημοφιλής στην αγορά, ασύρματο router, ασύρματο ακουστικά, ασύρματα έξυπνο έλεγχο, τώρα η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί με το κουτί της τηλεόρασης με ασύρματα.

Εσυ θυμηθείτε το δέκτη τηλεόρασης, όπως αυτό όταν είσαι μικρό παιδί;

Μόλις ορίσετε μια πυλώνα σε ανοιχτό χώρο με σύρμα της κεραίας και βεβαιωθείτε ότι κανένα εμπόδιο γύρω από το πυλώνα, στη συνέχεια, συνδέστε ένα μακρύ καλώδιο από τον πυλώνα για την τηλεόραση, τότε τηλεόραση θα πάρει ο σήμα από τον πυλώνα για την τηλεόραση.

Και τώρα, θα δείτε περισσότερες δέκτη τηλεόρασης, όπως αυτό, μια μικρή συσκευή όπως το τηγάνι.

Απλά βάλτε το συσκευή έξω, και συνδέστε ένα μακρύ καλώδιο για να συνδέσετε με το set top box, και συνδέστε το set top box με τηλεόραση, τότε τηλεόραση θα πάρει το σήμα. Είναι πολύ εύκολο να εγκατάσταση, αλλά ακόμα χρειάζεται ένα καλώδιο από το set-top box για την τηλεόραση, εκτός αυτού, ένα σύνολο δέκτης tv συνδεθεί μόνο με ένα σετ τηλεόρασης. Αλλά τώρα, τόσα πολλά οικογένεια έχει δύο ή περισσότερα τηλεόραση, τότε θα πρέπει να συνδέσετε περισσότερες καλώδιο και χρειάζεστε περισσότερες set top box;

Δεν χρειάζεται, απλά χρειάζεται να αγοράσετε ένα σετ σειρά PAT Πομπός τηλεοπτικού σήματος είναι εντάξει, δεν χρειάζεται η συγκρότημα καλωδίου μεταξύ τηλεόρασης και set top box, εκτός αυτού, ακόμη και αν έχει δύο ή περισσότερα tv, επίσης, θα πρέπει να έχετε μόνο ένα set top box.

tv αγορά πομπό σήμα που ονομάζεται επίσης ασύρματη αποστολέα AV, Περιέχει ένα ασύρματο δέκτη AV και ένα πομπό av. Πομπός συνδεθεί με το σετ top box, και ο δέκτης συνδεθεί με τηλεόραση, μία φορά σε ισχύ, θα είναι το έργο, αν έχουν περισσότερα από ένα σετ τηλεόρασης, τότε ίσως χρειαστεί πολλούς δέκτες τεμ, ποσότητα δέκτης είναι εξαρτάται από την τηλεόραση ποσότητα σας, ο δέκτης δεν είναι ανώτερο όριο, αλλά ο χρήστης πρέπει να κρατήσει όλοι οι δέκτες εντός του εύρους μετάδοσης. Εκτός από ό, τι ποτέ πόσα τεμ δέκτες σας συνδέουν με έναν πομπό, το ψήφισμα δεν θα πάρει επιρροή.

Pakite μάρκα Wireless TV αποστολέα (Πομπού τηλεοπτικού σήματος) υποστηρίζουν τόσο το σήμα ψηφιακών και αναλογικών, οπότε μην ανησυχείτε σχετικά με την πηγή του σήματος εισόδου, αλλά το συνδέσετε την υποδοχή μεταξύ του πομπού και του συνόλου top box έχει μόνο RCA jack, ή αν τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή έπρεπε S-video ή Scart υποδοχή, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μετατροπέα για να συνδέσετε τον πομπό και δέκτη με tv σας και κιβώτιο tv, αλλά HDMI Jack δεν υποστηρίζει, pls ειδοποίηση.

Source: Τηλεόραση σήμα του πομπού και δέκτη τηλεόρασης

没有评论:

发表评论