2017年2月28日星期二

PAKITE Wireless Network set-top box κοινή χρήση της συσκευής



Τώρα ο καθένας να παρακολουθήσετε ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά είναι διαφορετικές από αναλογική εποχή, ένα set-top box μπορεί να ταιριάξει μόνο τηλεόραση. Αν έχετε δύο τηλεόρασης στο σπίτι, στη συνέχεια, θα πρέπει να αγοράσετε δύο αποκωδικοποιητές. TV set-top box δεν είναι εγκατεστημένο θα γίνει διακόσμηση. Αν εγκαταστήσετε ξανά ένα άλλο set-top box, εκτός από το κόστος αγοράς του set-top κουτί, το κουτί set-top θα πρέπει να πληρώνουν ένα μηνιαίο τέλος. Οι περισσότεροι οικογένεια θα επιλέξει το set-top box εγκατασταθεί στο σαλόνι, έτσι ώστε όταν χρειαζόμαστε το άλλο δωμάτιο για να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Στην πραγματικότητα, δεν το κάνουμε συνήθως παρακολουθούν τηλεόραση σε μια σταθερή θέση, τις περισσότερες φορές, εμείς στο σαλόνι κατά τη διάρκεια της μέρα και να παρακολουθήσετε το βράδυ θέλουν να συνεχίσουν να παρακολουθούν στην κρεβατοκάμαρα, οπότε αν δεν υπάρχουν set-top boxes στην κρεβατοκάμαρα, δεν μπορεί συνεχίσει να παρακολουθεί ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα. Όχι μόνο το ψηφιακό set-top box θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, όταν χρησιμοποιώντας το DVD player, δορυφορική τηλεόραση δέκτη και η άλλη συσκευή A / V έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Ψηφιακό set-top boxes γενικά χωρίζεται εκπομπή, βασικά, ενισχυμένη (ζήτηση IPTV τύπος). Ποια ενισχυμένη STB είναι ισχυρή, όχι μόνο μας φέρνει μια πλούσια ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα, παρέχουν επίσης τεράστιες ποσότητες τηλεόραση κατά παραγγελία, η αναπαραγωγή βίντεο. Η εκδήλωση, ειδήσεις, αναθεώρηση χάσατε μπορείτε παρακολουθήσετε ξανά. Ωστόσο, ενισχυμένη set-top box τιμή και το μηνιαίο κόστος είναι σχετικά υψηλά, με το set-top box για κάθε τηλεόραση, αυτό είναι απολύτως τυπικό σπατάλη πόρων.
Ένα set-top box μπορεί μόνο σε ένα σύνολο τηλεόραση, σκέφτηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο το δωμάτιο, αλλά το δωμάτιο δεν έχουν η γραμμή για να συνδεθείτε, set-top κουτιά δεν μπορούν να αποσπαστούν και να μετακινηθούν στο δωμάτιο. Εγκαταστήστε ένα set-top box και να έχουν να πληρώσει το ενοίκιο, αλλά δεν χρησιμοποιούνται ευρέως. Pakite ασύρματος μοιράζονται set-top boxes συσκευή ήχου και βίντεο θα σας βοηθήσει! Πήρε το όνομά του ασύρματη αποστολέα AV (Συμπεριλάβετε πομπός AV & amp? Δέκτη AV). Εκτέλεση να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση στο δωμάτιο, αν θέλετε για να αλλάξετε το κανάλι, δεν χρειάζεται να τρέχει γύρω, σας μπορεί να αλλάξει κανάλια στην αίθουσα άμεσα! Το φάσμα των διαθέσιμων μηχανή: ψηφιακό set-top boxes, δορυφορική set-top boxes, DVD player, AV οπτικοακουστικό εξοπλισμό όπως η μηχανή DV!
Source:

PAKITE Wireless Network set-top box κοινή χρήση της συσκευής

没有评论:

发表评论