2017年2月28日星期二

Waarom mijn een / v zender-ontvanger kan niet goed werken?



Draadloze product is een magisch product. U het testen, het kan niet werken, maar ik testen, het werken prefect. Maar waarom?

Als de av-afzender niet als normaal werken kan, we moet contact opnemen met de verkoper vraagt oplossing noch de goederen retourneren en klagen de kwaliteit is niet goed, dat is make zowel verkoper als koper fells ongelukkig. PAKITE wil elimineren uw negatieve emotie en komen van de oplossing voor u. 

Hier hebben we gesproken over de RCA en HDMI av afzenderverzenden van audio maar geen video of video maar geen audio te verzenden. Als je voldoet aan die vragen.

Ten eerste: Gelieve dubbel te controleren alle kabelverbinding is correct, als uw AV afzender is verbinden met signaal of monitor door RCA-kabel, dan heb je de rode gele witte kabel met bijbehorende kleur jack plug. Gelieve opgemerkt: rood, blauw, groen is niet RCA-aansluiting, zijn verschillende signaalbron.

Ten tweede: dubbele Controleer zowel de zender als de ontvanger kabel verbinding is geen Elegance, als nog niet werken, dat kunt u proberen te wijzigen van een andere av-kabel.

Ten derde: deze voorwaarde is zeldzaam, maar nog steeds bestaan. Aantal satellietontvanger heeft HDMI-aansluiting en RCA / S-video Jack, zodat gebruiker zal sluit een tv met satelliet-receiver met HDMI-aansluiting, op dezelfde tijdstippen sluit zender met satelliet-ontvanger, waardoor de satellietontvanger heeft twee groep av-uitgang, maar een aantal satellietontvanger ondersteunen geen twee groep av signaal uit zetten op dezelfde tijdstippen, die zal leiden tot een andere tv ontvanger eind geen audio- of video-signaal , zelfs als make de ontvanger kan niet werken. Als u voldoet aan de derde situatie, zal je hoeft alleen maar een zender twee ontvanger, het werkbaar.

Een willekeurige andere vragen over draadloze av afzender, welkom bericht achterlaten met ons.

没有评论:

发表评论