2017年2月28日星期二

Πώς να κάνει «μοιράζονται το ίδιο ήχου & εικόνας τηλεοπτικού σήματος σε διαφορετικά δωμάτια, αλλ


Αν μπορείτε να εκτελέσετε μια αίθουσα πολυμέσων συνεδρίων, τη δική σας εταιρεία παραγωγής, ή να παρακολουθήσουν τηλεόραση στο σπίτι, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ασύρματο πομπό AV (μπορείτε να καλέσετε ασύρματη αποστολέα tv όπως σας αρέσει). Γιατί;
Επειδή ο ασύρματο πομπό ήχου και βίντεο Έρχεται με 6 οφέλη που απλά δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού:

1.  Ο Πομπού τηλεοπτικού σήματος Είναι πιο εύκολο να SETUP
Τρέξιμο καλώδια μπορεί να εξακολουθεί να είναι ένας τρόπος ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν τις επιχειρήσεις, αλλά είναι μια πραγματική πόνος! Εάν προσπαθείτε να καλύψει έκτακτη είδηση, δεν μπορείτε να έχετε το χρόνο να εκτελέσετε μια δέσμη των καλωδίων ακριβώς για να πάρει ένα σήμα. Ή, αν είστε γυρίσματα του βίντεο σε ένα γεμάτο σημείο, έχοντας μια δέσμη των καλωδίων παντού θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα εντελώς επικίνδυνο.
Αντιθέτως, με ασύρματο πομπό av, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή και να αρχίσουν τα γυρίσματα. Ευτυχώς, αυτές οι συσκευές είναι αρκετά ισχυρή για να μεταδώσει μέσα από τοίχους και οροφές, έτσι δεν πρόκειται ποτέ να μείνει ψάχνει για ένα σήμα. Δεν θα χρειαστεί ακόμη ένα καλώδιο ρεύματος για το ίδιο το πομπό! Μήπως παίρνει καθόλου ευκολότερο από αυτό;

2.  Είναι πιο προσιτές απ 'όσο νομίζετε
Μόλις πριν από λίγα χρόνια, οι όροι «ασύρματο πομπό» και «προσιτή» Δεν ακριβώς πάνε μαζί. Μέχρι πρόσφατα, ο εξοπλισμός αυτός είχε κρατηθεί για τα άτομα με τις μεγαλύτερες προϋπολογισμούς. Αν ήταν μόνο ένας μέσος Τζο, που απλά δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αξιοποιήσει τη δύναμη της τεχνολογίας αυτής.
Ευτυχώς, οι καιροί έχουν αλλάξει. Σήμερα, ένας καλός πομπός θα ταιριάζει σε απλά για κάθε προϋπολογισμό. Και, ένας καλός πωλητής θα έχει την αφθονία των τεχνικών υποστήριξης, όπως Pakite, έτσι ώστε να μπορείτε να ασκηθείτε οποιαδήποτε συστροφές δωρεάν.

3.  Είναι ελαφρύ σαν πούπουλο
Το Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι όλα τα HD και SD βίντεο μπορεί να μεταδοθεί με ένα μικροσκοπικό κομμάτι του εξοπλισμού, αλλά είναι αλήθεια! Ένα καλό ασύρματο πομπό ζυγίζει λιγότερο από ένα έξυπνο τηλέφωνο, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να το κολλήσει στην τσέπη σας και να το μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε.

4.  Προσφέρει την καλύτερη ποιότητα
Πότε πρόκειται για ήχο και βίντεο, HDMI είναι τόσο καλή όσο παίρνει. Το ίδιο το βίντεο είναι "μη συμπιεσμένη" - που σημαίνει ότι φαίνεται καθαρότερα και λιγότερο επεξεργασμένα από τα άλλους ομολόγους. επειδή μια πομπό av μπορεί να στείλει βίντεο χωρίς συμπίεση αυτό, ποτέ δεν θα έχετε να ανησυχείτε για το βίντεό σας κοιτάζοντας οτιδήποτε άλλο εκτός από πεντακάθαρα. Στην πραγματικότητα, ένας καλός πομπός av μπορεί χειριστεί τις μορφές βίντεο, έτσι ώστε να μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τελικά σας το προϊόν θα είναι τόσο τραγανή και ως ζωντανή όσο παίρνει.

5.  ΔΕΝ Απλά στείλτε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ο καλύτερο ασύρματο πομπούς κάνει διπλό καθήκον - από τη λήψη του ήχου και βίντεο, πάρα πολύ. εάν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο, μπορείτε να πάρετε τον εξοπλισμό οργανωθεί και να λειτουργήσει.

6.  ΔΕΝ θα σας δώσει οποιαδήποτε παρέμβαση
ΈΝΑ καλό πομπό av θα ψάξει αυτόματα για ένα κανάλι ασύρματη συχνότητα με χαμηλό επίπεδο παρεμβολών. Με άλλα λόγια, θα σαρώσει για το καλύτερο κανάλι για να στέλνετε και να λαμβάνετε βίντεο, έτσι ώστε τελικά το προϊόν σας δεν μοιάζει σαν να γυρίστηκε στη Λίθινη Εποχή!

Source:Πώς να κάνει «μοιράζονται το ίδιο ήχου & εικόνας τηλεοπτικού σήματος σε διαφορετικά δωμάτια, αλλ

没有评论:

发表评论