2017年2月28日星期二

Ondersteunt PAKITE HDMI av afzender HDMI 2.0 edition?


PAKITE lanceerde een 300 meter HDMI-video zender (bekend als HDMI av afzender) laatste, en dit Nieuw HDMI product kreeg veel goede Beoordelingen van veel familie. Het artikel is een antwoord voor HDMI interface edition die enkele klant gevraagd.

HDMI 1.3 en HDMI 1.4 Interface
HDMI bekend als de High-Definition Multimedia Interface, het is de eerste digitale interface ondersteuning ongecomprimeerde digitale high-definition, audio en slimme indeling en de gegevens van de opdracht van het besturingselement op een enkele kabel.

1, Ethernet zender: HDMI 1.4 edition verhoging de gegevens pathto bereiken hoge-speedtwo-weg transmissie. Apparaten die dit vermogen zal zitten kundig voor zenden en ontvangen gegevens op 100 Mb / s via Ethernet. De HDMI Ethernet kanaal kan een geïntegreerde HDMI-Internet-enabled apparaat aan Delen de Internet-verbinding met andere HDMI apparaten zonder gebruik te maken van andere Ethernet-kabels.
2, audio return kanaal: de nieuwste HDMI voegt een audiokanaal voor het verminderen van de verwerking en het afspelen van audio upload het vereiste aantal kabels. HDTV ontvangt direct audio en video-inhoud, de nieuwe audio return kanaal waardoor hoge-definitie TV zonder extra kabel en het gebruik van de HDMI kabel audio versturen naar de A / V ontvanger.
3, 3D HDMI: Specificatie 1.4 HDMI apparaten voor de definitie van de gemeenschappelijke 3D-indeling en resolutie, deze specificatie maken 3D systeem input / output deel van de gestandaardiseerde, standaard resolutie tot dual channel 1080p.
4,4096 × 2160 resolutie: de nieuwste specificaties voor HDMI apparaten kunnen steunen vier keer de resolutie van 1080p HD-resolutie. De nieuwe specificatie ondersteunt 4096 × 2160 resolutie maken van de HDMI-interface moet worden gebruikt bij vele digitale cinema met dezelfde standaardresolutie van de inhoud transmissie.
5, de uitbreiding van ondersteuning voor kleurruimte: HDMI technologie is nu beschikbaar voor digitale camera's ter ondersteuning van de kleurruimte. HDMI-geschikt apparaten ondersteuning van de sYCC601, Adobe RGB en Adobe YCC601, die bieden een meer accurate, realistische kleuren wanneer aangesloten op een digitale videocamera.

PAKITE 300m HDMI-product ondersteunt HDMI 2.0 edition?
PAKITE merk 300 meter HDMI AV afzender ondersteuning voor de nieuwste editie van HDMI 2.0.

Source: Ondersteunt PAKITE HDMI av afzender HDMI 2.0 edition?

没有评论:

发表评论