2017年2月28日星期二

Hoe kan ik verschil kanalen door audio/video zender ontvanger kijken?


Veel klanten kunnen vragen: kan ik verschillende kanalen kijken als ik zal bestellen draadloze tv-zender(RCA- of HDMI-poort)? Mijn antwoord is: Ja kan worden, kan geen. 

Eerst, heb ik te relateren de theorie van de draadloze tv-zender (bekend alsAV afzender), of HDMI av afzender of RCA een (RCA AV genoemd). AV afzender is alleen voor vervangen de kabel tussen de satellietontvanger en televisie. Zender("Transmitter") verbinden met de satellietontvanger en ontvanger("Receiver") verbinden met de tv, tussen satellietontvanger en televisie geen behoefte meer kabel. De problematiek is één zender("Transmitter") ondersteuning van veel ontvanger("Receiver"), maar veel ontvanger("Receiver") hebben om naar te kijken van dezelfde kanalen. Dat komt omdat één zender("Transmitter") Sluit met satelliet-ontvanger, dus de satellietontv uit put één groep AV signaal alleen een groep av signaalingang en één groep av signaal uitgang, dus dat is waarom alle ontvanger("Receiver") Bekijk de dezelfde kanalen. Is dat je hoeft alleen een satellietontvanger met veel televisie, dan u kunt geen verschil kanalen aan televisie uiteinden bekijken.

Moet u horloge verschillende programma, vervolgens u moeten twee satelliet ontvanger en twee tv, één sets HDMI of RCA/AV poort draadloze av zender en voor één satellietontvanger en de tv-ontvanger. Bovendien, de twee sets tv moet niet veel te nauw, of het interferentie zal veroorzaken. Als u dit plan kunt u zal passen Kies twee sets draadloze tv audio/video afzenders met verschillende frequentieband, één sets 2.4GHz frequentie en een ander één 5.8GHz frequentieband voor om interferentie te voorkomen.


没有评论:

发表评论